A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великолюбінська громада
Львівська область, Львівський район

Діяльність КЗ "Публічно-шкільна бібліотека"

"Бібліотека - відкритий публічний простір".

Сяра Ольга Василівна бібліотекар бібліотеки-філії смт Великий Любінь КЗ «Публічно-шкільна бібліотека»,  11-13 серпня взяла участь у навчальному семінарі для бібліотечних працівників територіальних громад Львівської області. "Бібліотека - відкритий публічний простір". Здобуті знання допоможуть нам у роботі створювати відкритий публічний простір!!!

12:40:38 25.08.2021

Вітаємо вас зі святом Івана Купала!

Вітаємо вас зі святом Івана Купала, бажаємо вам жити в достатку і радості, захоплюватися життям і дарувати добро всім людям на Землі. Нехай щасливі і здорові будуть ваші сім'ї, нехай мир панує у вашому домі!

10:23:38 07.07.2021

Книжково-ілюстративна виставка «Конституція незалежної України»

Книжково-ілюстративна виставка «Конституція незалежної України» : на матеріалах, які допоможуть читачу дізнатися про історію прийняття основного документа держави, побачити сучасне і минуле України, згадати імена та постаті великих українців. 

15:46:45 29.06.2021

«Оберіг нашої державності»

Бібліотека-філія с. Поріччя Задвірне для  користувачів бібліотеки провела виховний захід «Оберіг нашої державності». Представила книжкову виставку, де читачам була запропонована правознавча, історично-довідкова  література. Виставка дає можливість зрозуміти, яким важливим і важким був процес створення власної Конституції та відображає найважливіші шляхи становлення українського конституціоналізму, що триває і зараз.

15:42:56 29.06.2021

Літературне караоке

Бібліотека-філія с.Коропуж КЗ «Публічно-шкільна бібліотека»  провели захід «Літературне караоке". Ця ігрова форма не тільки познайомила читачів бібліотеки із різномаїттям поетичних творів, а й дала змогу продемонструвати свої вокальні здібності, навчила їх сприймати твір в музичному оформленні. На поетично-музичному святі лунали відомі композиції українських поетів та композиторів. Організувала та провела Кочірко Н. Я.

15:39:51 29.06.2021

Книжково-ілюстративна виставка

Не можем без казки у світі ми жити, бо Казка нас вчить як потрібно дружити. Як зло подолати, як хитрих провчити, як добрих і чуйнх й сміливих любити.

09:46:57 08.06.2021

День захисту дітей

КЗ «Публічно-шкільна бібліотека» до Міжнародного дня захисту дітей організували  свято «Хай дитинство буде барвистим», де проводили розважальну вікторину, малювали малюнки, розмальовували розмальовки. А також оформлена книжково-ілюстративна  виставка «Чарівний світ дитячої книги».

15:21:43 07.06.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень