A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великолюбінська громада
Львівська область, Львівський район

Оголошення

ІНФОРМАЦІЯ ДЛЯ МЕШКАНЦІВ!

 Протягом останньої доби серед мешканців населених пунктів Великолюбінської селищної ради, в тому числі у соціальних мережах, шириться незадоволення дискомфортом, що виник внаслідок проведення ремонтних робіт на автошляху національного значення Н-13 Львів-Ужгород. Зокрема окремі мешканці звинувачують місцеву владу у відсутності відповідного інформування про проведення ремонтних робіт на відрізку згаданої автодороги, що на території Великолюбінської селищної ради та відсутності з боку органу місцевого самоврядування впливу на перевізників шляхом корегування маршруту руху громадського транспорту. Однак перераховані вище звинувачення в сторону Великолюбінської селищної ради є безпідставними.

12:27:15 16.06.2020

Оголошення

15.06.2020 року о 16.00 год відбудеться засідання постійних комісій селищної ради з питань фінансів та планування соціально-економічного розвитку та з питань земельних відносин та будівництва щодо ставки земельного податку та  ставки податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки на 2021 рік. Усіх бажаючих взяти участь в обговоренні просимо долучатися. (Засідання комісій у приміщенні селищної ради)

11:15:10 09.06.2020

Ліквідовано частину стихійного сміттєзвалища у смт.Великий

Великолюбінською селищною радою 09.04.2020 р. було ліквідовано частину стихійного сміттєзвалища у смт.Великий Любінь та передано на утилізацію спеціалізованій організації відходи, які були зібрані на узбіччі доріг та зупинках громадського транспорту.

16:32:00 10.04.2020

Відділ з питань соціального захисту населення інформує:

Oформлення та отримати грошову допомогу при народженні дитини віддалено 1?? 1. Перейдіть на веб-сайт Міністерства соціальної політики України: https://e-services.msp.gov.ua/ 2?? 2. Авторизуйтесь за допомогою кваліфікованого електронного підпису (КЕП) або електронної пошти. Будьте уважні: при виборі другого варіанту Вам доведеться завітати до органу соцзахисту населення, щоб особисто підписати документи. Тому рекомендуємо оформити підпис онлайн через ПриватБанк, якщо Ви ще не зробили цього. Як зробити електронний підпис - читайте тут: cutt.ly/UtWZaDY 3?? 3. Заповніть електронну заяву на призначення допомоги. Вам знадобляться: ??свідоцтво про народження дитини; ??паспорти обох батьків; ??ІПН обох батьків (за наявності); ??номер банківського рахунку у форматі IBAN (якщо хочете отримувати виплати на картку). Не потрібно сканувати документи, достатньо лише заповнити відповідні графи. Також у заяві слід зазначити відомості про дитину, матір, батька, місце реєстрації та фактичного проживання, якщо вони відрізняються. І обрати спосіб, у який зручно отримувати виплати: на картку або на поштовому відділенні. Наприкінці система автоматично підкаже територіальний орган соціального захисту, який має розглянути запит. 4?? 4. Якщо ви маєте КЕП, підпишіть заяву та подайте її на розгляд. 5?? 5. Рішення про призначення допомоги мають надіслати на вашу електронну пошту приблизно протягом 2 тижнів з моменту звернення.

12:48:03 02.04.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень