A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великолюбінська громада
Львівська область, Львівський район

.

Дата: 09.12.2019 16:17
Кількість переглядів: 1705

      Фото без опису

На території Городоцького району ПНВП «ЛВ Маркет» (ЄДРПОУ 31896724) здійснює роботи по прокладанню інженерних електричних мереж, які мають проходити від точки забезпечення потужності за адресою смт.Великий Любінь вул.Вапняна через землі Великолюбінської селищної ради до точки приєднання за адресою м.Городок, вул.Львівська,274а.

   Проведення вищезгаданим суб’єктом господарювання робіт на території Великолюбінської селищної рад було розпочато без відповідного на це дозволу,  без попереднього погодження маршруту прокладання інженерних мереж по території населеного пункту смт.Великий Любінь, та без погодження проектної документації. В зв’язку з цим уповноваженим працівником Великолюбінської селищної ради 11.11.2019р. було складено протокол про адміністративне правопорушення за ст.152 КУпАП. Адміністративною комісією при виконавчому комітеті Великолюбінської селищної ради 12.11.2019р. було прийнято рішення про притягнення до адміністративної відповідальності оператора екскаватора ПНВП «ЛВ Маркет» в межах санкції ст.152 КУпАП.

    Також 18.11.2019р. листом № 234 ПНВП «ЛВ Маркет» звернулось до Великолюбінської селищної ради з проханням надати дозвіл на тимчасове порушення благоустрою для прокладання інженерних електричних мереж. На черговому засіданні виконавчого комітету Великолюбінської селищної ради 26.11.2019р. в присутності директора ПНВП «ЛВ Маркет» було розглянуто питання про надання даному суб’єкту господарювання дозволу на тимчасове порушення благоустрою, однак при голосуванні не було набрано відповідної кількості голосів, в зв’язку з чим рішення не було прийнято, та відповідно не надано дозвіл на порушення благоустрою.

       Не зважаючи на це ПНВП «ЛВ Маркет» 06.12.2019р.  було продовжено виконання робіт по прокладанню інженерних електричних мереж на території Великолюбінської селищної ради без відповідного на це дозволу.

       Станом на 09.12.2019р. Великолюбінською селищною радою скеровано листи у  Городоцьке ВП Яворівського ВП Головного управління Національної поліції у Львівській області, Прокуратуру Львівської області, Департамент архітектурно-будівельної інспекції у Львівській області з проханням вжити вичерпних заходів щодо припинення ПНВП «ЛВ Маркет» самовільного проведення робіт на території Великолюбінської селищної ради.

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень