A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великолюбінська громада
Львівська область, Львівський район

Увага! Оголошення щодо створення Молодіжної ради у Великолюбінській ОТГ.

Дата: 27.01.2020 14:50
Кількість переглядів: 2729

З метою налагодження ефективної взаємодії між місцевим самоврядуванням та молоддю Великолюбінської ОТГ, для забезпечення вирішення питань, що пов’язані із життям молоді та її участі в усіх сферах життя громади, планується створення Молодіжної ради при Великолюбінській селищній раді Великолюбінської ОТГ!

Молодіжна рада - це консультативно-дорадчий орган, який буде незалежний у прийнятті рішень та впливатиме на спілкування молоді та органів місцевого самоврядування, підвищення розвитку молодіжного лідерства, залучення молоді до вирішення соціально-економічних питань, питань у сфері культури, спорту, освіти, попередження розповсюдження негативних явищ у молодіжному середовищі. 

Тому ми запрошуємо активну, енергійну, ініціативну молодь віком 14-35 років* долучитися до створення Молодіжної ради. Якщо бажаєте стати членом/членкинею Молодіжної ради – заповнюйте форму  https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSc2aDlUWImia5UQazTuGM71wL7IUb_n0Pmuu47FS98htE8-jw/viewform або звертайтеся у відділ з гуманітарних питань Великолюбінської селищної ради.
Адже тільки спільними зусиллями ми реалізуємо всі плани, які спрямовані на розвиток нашої рідної Великолюбінської громади!

 

Згідно з Законом України «Про сприяння соціальному становленню та розвитку молоді в Україні», до молоді належать громадяни віком від 14 до 35 років. 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень