A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великолюбінська громада
Львівська область, Львівський район

Городоцька районна філії Львівського обласного центру зайнятості інформує

Дата: 11.09.2020 14:49
Кількість переглядів: 1831

Пресреліз  11 вересня 2020 року

 

У режим роботи центрів зайнятості області внесені зміни

 

Із врахуванням рівня епіднебезпеки поширення коронавірусу у режим роботи базових центрів зайнятості та філій Львівського ОЦЗ внесені корективи. 

У Перемишлянській та Пустомитівській районних філіях ЛОЦЗ, що знаходяться на території, віднесеної до «червоної» зони, із 14.09.2020 року прийом громадян проводитиметься виключно дистанційно, тобто спеціалісти будуть опрацьовувати документи, надіслані клієнтами для реєстрації з метою надання статусу безробітного та призначення допомоги з безробіття електронним шляхом, через застосунок «Дія», а також вкладені у скриньки, які розміщені біля входу до приміщення. Працедавцям надаватимуться виключно дистанційні послуги, а індивідуальні та групові заходи активної підтримки безробітних проводитимуться тільки в режимі онлайн. 

Такі підрозділи Львівської обласної служби зайнятості як Львівський МЦЗ, Бродівська, Жовківська, Городоцька, Миколаївська та Радехівська районні філії ЛОЦЗ, що увійшли до «помаранчевої» зони, а також Дрогобицький та Самбірський міськрайонні центри зайнятості, Бориславська, Моршинська, Новояворівська, Стебницька, Буська, Жидачівська, Золочівська, Кам’янка-Бузька, Сколівська, Сокальська та Яворівська філії ЛОЦЗ, що потрапили до «жовтої» зони, проводитимуть реєстрацію громадян з метою надання статусу безробітного та призначення допомоги з безробіття у дистанційному режимі шляхом використання для подання документів скриньок, електронної пошти, застосунку «Дія». Надання послуг особам, котрі зареєструвалися в режимі онлайн у період карантину, та прийом усіх інших безробітних буде проводитися за запрошенням карєрних радників першочергово для отримання направлень на працевлаштування безпосередньо у приміщеннях центрів зайнятості/філій ЛОЦЗ з дотриманням одночасного перебування клієнтів – не більше однієї особи на 10 м2. Прийом здійснюватиметься виключно за попереднім записом з часовим інтервалом, який дозволяє уникнути контактів між відвідувачами.

Решта структурних підрозділів Львівського ОЦЗ, а це: Стрийський МРЦЗ, Новороздільська, Трускавецька, Червоноградська, Старосамбірська, Мостиська та Турківська філії ЛОЦЗ, які увійшли до «зеленої» зони, працюватимуть у штатному режимі.

Нагадуємо, що безробітні, котрі були зареєстровані під час карантину дистанційно, повинні під час особистого візиту подати оригінали своїх документів. Відвідувачі центрів зайнятості або філій ЛОЦЗ, запрошені на прийом, обов’язково повинні бути у масках або респіраторах. Посадовці при вході у ЦЗ вимірюють температуру, радять скористатися дезинфікатором для рук і дотримуватися дистанції: одна особа на 10 м2.

Додатково інформуємо, що адміністративно-територіальні одиниці можуть переходити з однієї зони в іншу за умови, якщо упродовж 5 днів поспіль там спостерігаються зміни одного із визначених показників поширення коронавірусної інфекції. Про ці зміни ми будемо вас оперативно інформувати.

 

 

Відділ інформаційної роботи

Львівського обласного центру зайнятості

Тел. 233-71-85


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень