A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великолюбінська громада
Львівська область, Львівський район

Городоцька районна філії Львівського обласного центру зайнятості інформує

Дата: 03.12.2020 15:20
Кількість переглядів: 795

Щороку 3 грудня разом із світовою спільнотою Україна відзначає Міжнародний день людей з інвалідністю.

На їхню долю випали нелегкі випробування, однак вони, долаючи труднощі, проявляють виняткову силу духу і непохитну віру в життя. Цей день покликаний більш пильно звернути нашу увагу на тих, хто живе з нами поруч, і простягти руку тому, хто потребує допомоги. Своїми успіхами в спорті, науці, громадському житті особи з фізичними обмеженнями доводять, що завдяки силі духу і цілеспрямованості можна досягти таких висот, які й здоровій людині не завжди під силу. Разом з тим, як ніхто інший, ці люди потребують підтримки і заохочення, бо їхнє життя - це щоденна боротьба.

Тому, приурочено до Міжнародного дня людей з інвалідністю, у Городоцькій районній філії Львівського обласного центру зайнятості для безробітних осіб з обмеженими фізичними можливостями проведено захід на тему: «Проблеми зайнятості працездатних людей з особливими потребами: очікування та шляхи реалізації».

Завідувач сектору профорієнтації відділу надання соціальних послуг Юлія Стасів, наголосила, що однією з головних передумов соціалізації осіб з інвалідністю є особиста економічна незалежність. Досягти її можна лише завдяки працевлаштуванню. Попри те, що працездатність людей з особливими потребами обмежена, робота їм потрібна, аби не почуватися покинутими і самотніми. Адже саме зайнятість пов’язує людину з суспільством, дає стимул для життя. 

         Одним із пріоритетних напрямів діяльності Городоцького районного центру зайнятості є допомога віднайти себе якнайшвидше на ринку праці особам з обмеженими фізичними можливостями. Протягом поточного року на обліку як безробітні перебували 116 осіб з інвалідністю, 34 з них працевлаштовано.

Служба зайнятості надає широкий спектр послуг усім своїм клієнтам, використовуючи індивідуальний підхід до кожного.

Під час заходу було оглянуто мотиваційний ролик про те, що при наявності бажання, таланту та сили волі кожен може досягти успіху.Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень