A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великолюбінська громада
Львівська область, Львівський район

Городоцька районна філії Львівського обласного центру зайнятості інформує

Дата: 08.02.2021 12:03
Кількість переглядів: 2521

З метою наближення соціальних послуг до клієнтів, створення системи оперативного і безперешкодного реагування на потреби жителів об’єднаних територіальних громад, директор Городоцької районної філії Львівського обласного центру зайнятості Герасимчук Вікторія, начальник відділу взаємодії з роботодавцями та рекрутингу Брудна Любов, завідувач сектору профорієнтації Стасів Юлія  відвідали Великолюбінську ОТГ. В ході зустрічі з головою Великолюбінської ОТГ Фабригою Йосипом були обговорені питання щодо проведення інформаційно-роз’яснювальної роботи серед населення та роботодавців, зайнятості населення громади, організації громадських та інших робіт тимчасового характеру, професійного навчання громадян, у тому числі за сприяння служби зайнятості, розвитку підприємницької ініціативи серед членів ОТГ та надання соціальних послуг населенню безпосередньо на території громад.

Було поінформувано про стан, основні тенденції та процеси на локальному ринку праці, можливості досягнення продуктивної зайнятості населення та стимулювання роботодавців до створення нових робочих місць.

Директор філії Вікторія Герасимчук наголосила, що служба зайнятості є сервісною установою, виконує соціальну функцію, надаючи допомогу людям і завжди відкрита до співпраці. На сьогодні служба зайнятості пропонує широкий спектр послуг для населення та роботодавців, в т.ч. з  використанням новітніх он-лайн технологій та електронних сервісів служби зайнятості В результаті проведеної зустрічі було оновлено Угоду про спільну діяльність, оновлено інформаційний куточок та погоджено шляхи подальшої співпраці.Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень