A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великолюбінська громада
Львівська область, Львівський район

Городоцька районна філії Львівського обласного центру зайнятості інформує

Дата: 22.04.2021 17:43
Кількість переглядів: 754

Фото без описуФото без описуФото без опису

 22 квітня 2021 року у Городоцькій районній філії ЛОЦЗ відбувся інформаційний вебінар «Презентація послуг служби зайнятості та використання вебресурсів ДСЗ для отримання додаткових знань та компетенцій».  Цього разу захід організовано для студентів Вишнянського коледжу ЛНАУ, адже незабаром молоді фахівці вийдуть на ринок праці і навички щодо самопрезентації та знання щодо можливостей та джерел пошуку роботи стануть їм у нагоді.

   Посадовці районній філії ЛОЦЗ привернули увагу молоді до послуг Служби зайнятості, детально ознайомивши з кожної з них: це і сприяння у працевлаштуванні, і участь в громадських та тимчасових роботах, і можливість безкоштовного навчання та перенавчання в Центрах професійно – технічної освіти тощо. Також надано інформацію щодо місцевого ринку праці, його стан та перспективи,  які вимоги до працівника ставить роботодавець, розповіли про підприємства та актуальні вакансії, шляхи пошуку роботи. Додатково поінформовано про навички самопрезентації та методи написання резюме. Фахівці наголосили, що можуть допомогти підготуватися до співбесіди з роботодавцем,  організувати зустріч з потенційним роботодавцем при наявності актуальної вакансії, в т.ч. онлайн.

Світ дуже стрімко змінюється, і саме зараз вміння використовувати сучасні інформаційні технології і вебресурси часто є запорукою успішної кар’єри. Саме тому наголошено, що Державна служба заи?нятості не стоі?ть осторонь інновацій - вона володіє потужними інтернет ресурсами, зокрема освітнім порталом http://skills.dcz.gov.ua/, заснувала віртуальний клуб «Професійна кар’єра” Львівської обласної служби зайнятості, співпрацює із застосунком ДІЯ, а віднедавна з’явилася можливість використання електронних документів тощо.

Захід відбувся у формі конструктивної бесіди, присутні задавали запитання та отримували змістовні відповіді .


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень