A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великолюбінська громада
Львівська область, Львівський район

Відбулась нарада зумовлена фактами виїзної (виносної) торгівлі на території населених пунктів громади.

Дата: 16.06.2021 19:59
Кількість переглядів: 1428

16 червня відбулась нарада під головуванням селищного голови Й. Фабриги, зумовлена фактами виїзної (виносної) торгівлі на території населених пунктів громади. Зокрема в таких населених пунктах, як Малий Любінь, Косівець, Бірче, Чуловичі, Зашковичі, Завидовичі, Поріччя Задвірне, Поріччя Грунтове, Хишевичі, Коропуж, Романівка невідомі особи здійснюють виїзну торгівлю з транспортних засобів. За таких умов постає питання торгівлі без належного на це дозволу. Окрема увага зосереджена на наявності санітарних паспортів на транспортні засоби, медичних оглядів в таких продавців продуктів харчування, а також сертифікації продукції, яка пропонується громадянам.
За результатами зустрічі керівництва селищної ради, правоохоронців та місцевих підприємців узгоджено вжиття спільних заходів задля подолання виїзної, а в окремих випадках стихійної торгівлі.  
Просимо в громадян уважного та відповідального ставлення, адже несанкціонована торгівля продуктами харчування несе безпосередню загрозу життю та здоров’ю.
Якщо ви стали свідками вуличної торгівлі, закликаємо повідомляти про це правоохоронні органи, за номером “102”. Саме працівники національної поліції уповноважені складати протоколи про адміністративне правопорушення, за ознаками ст.152 КУпАП ,,Порушення державних стандартів, норм і правил у сфері благоустрою населених пунктів, правил благоустрою територій населених пунктів’’, санкція якої передбачає накладення штрафу на громадян від двадцяти до вісімдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян і на посадових осіб, громадян - суб'єктів підприємницької діяльності - від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень