A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великолюбінська громада
Львівська область, Львівський район

За участі Міністра соціальної політики України відбулось відкриття реабілітаційного комплексу на 300 місць у смт. Великий Любінь, філії Державної реабілітаційної установи комплексної реабілітації "Галичина"

Дата: 13.07.2021 22:22
Кількість переглядів: 2365

За участі Міністра соціальної політики України відбулось відкриття реабілітаційного комплексу на 300 місць у смт. Великий Любінь, філії Державної реабілітаційної установи комплексної реабілітації "Галичина"

У рамках робочої поїздки до Львівської області Міністр соціальної політики України Марина Лазебна відвідала відкриття реабілітаційного комплексу на 300 місць, філії Державної реабілітаційної установи комплексної реабілітації ”Галичина”, що знаходиться у смт. Великий Любінь.

Державна реабілітаційна установа „Центр комплексної реабілітації для осіб з інвалідністю „Галичина” є державною бюджетною реабілітаційною установою, що належить до сфери управління Міністерства соціальної політики України, цільовим призначенням якої є здійснення комплексу реабілітаційних заходів, спрямованих на створення умов для всебічного розвитку осіб з інвалідністю, дітей з інвалідністю. 

Одним із здобутків Центру є практичне впровадження досвіду австрійських реабілітаційних установ, на базі яких діють інтегровані підприємства для осіб з інвалідністю, утворені як філії Центру.

Впровадження інтегрованих філій при Центрі забезпечує можливості працевлаштування осіб з інвалідністю після проходження комплексної реабілітації (зокрема професійної) на транзитних робочих місцях, отримуючи практичні трудові навички, завдяки чому інтегруються на відкритий ринок праці. 

Завдяки успішному впровадженню Центром моделі інтегрованих філій (як елементу трудової реабілітації) Мінсоцполітики було ініційовано відповідні норми у Типовому положенні про центр комплексної реабілітації для осіб з інвалідністю.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень