A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великолюбінська громада
Львівська область, Львівський район

ВІДДІЛ З ПИТАНЬ СОЦІАЛЬНОГО ЗАХИСТУ НАСЕЛЕННЯ ВЕЛИКОЛЮБІНСЬКОЇ ТГ ІНФОРМУЄ:

Дата: 20.07.2021 14:38
Кількість переглядів: 606

ВІДДІЛ З ПИТАНЬ СОЦІАЛЬНОГО ЗАХИСТУ НАСЕЛЕННЯ

ВЕЛИКОЛЮБІНСЬКОЇ ТГ ІНФОРМУЄ:

Великолюбінська ТГ проводить активну роботу з літнього оздоровлення та відпочинку дітей пільгових категорій, що є одним із пріоритетних завдань громади, так само, як і соціальна та матеріальна підтримка мешканців задля їх благополуччя. Для успішної реалізації цього завдання відповідно до заходів Комплексної програми соціального захисту населення на 2021 рік, яка затверджена відповідним рішенням сесії, передбачено 120 тис. грн для закупівлі путівок на оздоровлення та відпочинок дітей.

20 дітей пільгових категорій побували на Чорному морі за кошти місцевого бюджету. Двоє дітей громади відпочили за кошти обласного та державного бюджетів в дитячому оздоровчому таборі «АІСТ» Одеської області та ДП «Артек» (м.Київ, Пуща-Водиця, 14).

Батьки дітей дуже задоволені, що їхні діти мали змогу отримати гарну послугу з оздоровлення в таких чудових місцях відпочинку та висловлюють подяку керівництву селищної ради за турботу про здоров’я маленьких мешканців.

Правом на оздоровлення та відпочинок можуть скористатися діти пільгових категорій у порядку черговості. Батькам таких дітей пропонуємо звернутися у відділ з питань соціального захисту населення Великолюбінської ТГ для більш детальної інформації щодо оздоровлення та відпочинку дітей та постановку їх на чергу.

 

Окрім оздоровлення дітей до санаторно-курортного оздоровлення залучено учасників АТО – осіб з інвалідністю внаслідок війни та запропоновано їм безкоштовні путівки в Одеську область. Четверо учасників АТО – осіб з інвалідністю внаслідок війни скористаються путівками, закупленими за кошти місцевого бюджету.

Коштом державного та обласного бюджетів можуть скористатися учасників бойових дій АТО, родин загиблих та Героїв Небесної Сотні.

За обласне фінансування мають право відпочити демобілізовані воїни згідно обласної програми «Сімейний відпочинок». Скористатися цією програмою можуть:

-  учасники АТО (ООС), які отримали поранення або захворювання під час участі в АТО (ООС), та члени їхніх сімей (дружина та діти віком до 18 років);

-  бійці-добровольці АТО (відповідно до рішення комісії ЛОР), які проходили лікування в закладах охорони здоров’я від початку проведення АТО (ООС) та члени їхніх сімей;

-  дружини, чоловіки яких загинули в зоні АТО (ООС), або померли після повернення із зони АТО (ООС), дружини померлих учасників Революції Гідності та Героїв Небесної Сотні тощо.

 

Перелічені категорії осіб можуть звертатися за детальною інформацією у відділ з питань соціального захисту Великолюбінської ТГ.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень