A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великолюбінська громада
Львівська область, Львівський район

Вакцинація від COVID-19

Дата: 22.07.2021 15:36
Кількість переглядів: 521

Протягом 20-22 липня в тимчасовому пункті вакцинації КНП "Амбулаторія загальної практики сімейної медицини  Великолюбінської селищної ради" проведено вакцинування 26 осіб вакциною  CoronaVak.    
       У людини після вакцинації може підвищитися температура, виникнути біль у місці ін'єкції. Це нормальні реакції на вакцину, які проходять за  1-2 дні. Якщо ж вас щось непокоїть (наприклад, погано збивається температура, не минає набряк руки або біль у місці ін'єкції чи з'являються інші небезпечні симптоми, що пов'язані з вакцинацією), зателефонуйте сімейному лікарю.
      Часто за реакцію на вакцину приймають симптоми інших захворювань, що збігаються  в часі із  щепленням. Наприклад, може погіршитися хронічне захворювання або з'явитися інше. Загалом варто завжди мати під рукою телефон лікаря, якому ви довіряєте, щоб звертатися в разі потреби.
       В КНП «АЗПСМ» на даний час  доступна вакцина  СoronaVac.  Записатись на вакцинацію ви можете звернувшись до свого сімейного лікаря, який визначить день і час вакцинації. Прийомні дні  вакцинування: вівторок, середа, четвер, п’ятниця.
Ставтесь відповідально до свого здоров'я та здоров'я оточуючих!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень