A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великолюбінська громада
Львівська область, Львівський район

ЯК УБЕРЕГТИСЯ ВІД ІНФІКУВАННЯ COVID-19 У ГРОМАДСЬКОМУ ТРАНСПОРТІ

Дата: 28.07.2021 16:56
Кількість переглядів: 414

Протягом 27-28 липня в тимчасовому пункті вакцинації КНП "Амбулаторія загальної практики сімейної медицини  Великолюбінської селищної ради" проведено вакцинування 18 осіб вакциною  CoronaVak та 60 осіб вакциною Moderna.
ЯК УБЕРЕГТИСЯ ВІД ІНФІКУВАННЯ COVID-19 У ГРОМАДСЬКОМУ ТРАНСПОРТІ
Вірус COVID передається від людини до людини краплинним та контактним шляхами. Тому в місцях великого скупчення людей є високий ризик передачі інфекції. 
Під час користування громадським транспортом може бути важко дотримуватись фізичного дистанціювання. Тому ретельне дотримання правил респіраторного захисту та гігієни рук є ключовими заходами безпеки.
Звичайно ж, за можливості, найкраще уникати користування громадським транспортом. Тепла пора року створює хороші умови для ходіння пішки та їзди на велосипеді.   
Якщо ви все ж вирішили користуватися громадським транспортом, перед тим як зайти у нього необхідно надягти захисну маску (відповідно до Постанови Головного державного санітарного лікаря України від 21.05.20 №23 «Про затвердження Тимчасових рекомендацій щодо організації протиепідемічних заходів при наданні послуг з перевезення пасажирів на період карантину у зв’язку з поширенням коронавірусної хвороби (COVID-19)»). 
Під час поїздки у транспорті важко уникнути контакту з потенційно забрудненими поверхнями та предметами: поручнями, сидіннями, готівкою тощо. Тому після виходу слід пам’ятати, що руки забруднені і ними не можна торкатись обличчя, особливо очей, рота і носа.
За першої ж можливості, руки слід вимити водою з милом протягом 20-40 секунд або обробити дезінфектором із вмістом спирту не менше 60%.

В КНП «АЗПСМ» на даний час  доступна вакцина  СoronaVac та Moderna.  Записатись на вакцинацію ви можете звернувшись до свого сімейного лікаря, який визначить день і час вакцинації. Прийомні дні  вакцинування: вівторок, середа, четвер, п’ятниця.
Ставтесь відповідально до свого здоров'я та здоров'я оточуючих!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень