A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великолюбінська громада
Львівська область, Львівський район

Вакцинація від COVID-19

Дата: 31.08.2021 17:11
Кількість переглядів: 626

31 липня в тимчасовому пункті вакцинації КНП "Амбулаторія загальної практики сімейної медицини  Великолюбінської селищної ради" проведено вакцинування 3 осіб вакциною  CoronaVak та 45 осіб вакциною Moderna.  Записатись на вакцинацію ви можете звернувшись до свого сімейного лікаря, який визначить день і час вакцинації. Прийомні дні  вакцинування: вівторок, середа, четвер, п’ятниця.
Ставтесь відповідально до свого здоров'я та здоров'я оточуючих!

Вірус не циркулює у повітрі, а передається від людини до людини

Вірус не здатний переміщатись на далекі відстані. Він є тільки в крапельках, які людина видихає під час кашлю чи чхання. Відстань – це гарантія безпеки. Це фактор переривання епідемічного ланцюга. Тому заразитись неможливо навіть від інфікованої людини, якщо ви знаходитесь на відстані понад 2 м.

Шлях зараження

SARS-CoV-2 передається через вплив інфекційних дихальних рідин, які виділяються під час видиху. Це включає в себе спокійне дихання, розмову, спів, фізичні вправи, кашель, чхання, і чим інтенсивніше дихальна діяльність, тим більше частинок виділяється у вигляді крапель. Для практичних цілей краплі можна розділити на дві категорії: великі краплі, які осідають з повітря протягом декількох секунд, і дуже дрібні краплі (відтепер іменовані аерозолями), які можуть залишатися в повітрі від декількох хвилин до годин.

Скільки вірус живе на поверхнях? Чим можна вбити вірус?

Вірус може зберігати життєздатність на поверхнях від 3-х годин до декількох днів. Конкретні терміни залежать від низки умов. Наприклад, тип поверхні, температура і вологість навколишнього середовища. Тому важливо дезінфікувати поверхні, ручки дверей, техніку тощо.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень