A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великолюбінська громада
Львівська область, Львівський район

Городоцька РФ ЛОЦЗ інформує

Дата: 22.09.2021 09:30
Кількість переглядів: 457

Городоцька РФ ЛОЦЗ інформує.

Головною метою служби зайнятості є максимальне поєднання інтересів роботодавців та населення, сприяння легалізації найманої праці та працевлаштування шукачів роботи.

    Шановні роботодавці! Закликаємо Вас зробити крок назустріч суспільству – легалізувати зайнятість населення та відмовитись від виплати зарплати «в конвертах». Це дозволить  зняти соціальну напругу, громадянам отримати реальну соціальну підтримку. Кожен роботодавець, який підтримує цивілізовані трудові відносини зі своїми працівниками, має можливість звертатись до державної служби зайнятості за безоплатною допомогою в розв'язанні кадрових питань з підбору персоналу, зокрема із застосуванням інноваційних підходів на засадах рекрутингу. По всіх вакансіях, поданих до служби зайнятості, гарантовані офіційне працевлаштування та соціальні гарантії для працюючих осіб!

Звертаємо увагу, що допуск працівника до роботи без оформлення трудового договору (контракту), оформлення працівника на неповний робочий час при його повній зайнятості на підприємстві, виплату зарплат «в конверті» роботодавець сплатить 10 мінімальних заробітних плат (з 01.01.2021 року - це 60 тис. грн). За повторне порушення протягом двох років доведеться сплатити 30 мінімальних заробітних плат (180 тис. грн відповідно)..

Використання офіційно працевлаштованих робітників дає роботодавцю злагоджений, стабільний трудовий колектив, відсутність плинності кадрів,  та є запорукою процвітання бізнесу.

  Чекаємо на Вас за адресою: м.Городок , вул. Львівська, 38-в, тел. (03231) 3-23-58. Всі послуги безкоштовні!

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень