A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великолюбінська громада
Львівська область, Львівський район

Зустріч в.о. начальника Городоцької ДПІ Романа Байбака з головою Городоцької  ОТГ Володимиром Ременяком

Дата: 28.09.2021 15:11
Кількість переглядів: 409

Зустріч в.о. начальника Городоцької ДПІ Романа Байбака з головою Городоцької  ОТГ Володимиром Ременяком

           Нещодавно відбулась робоча зустріч в.о. начальника Городоцької ДПІ Романа Байбака із головою Городоцької  ОТГ Володимиром Ременяком щодо питань добровільного декларування активів фізичних осіб.  

          Роман Байбак зазначив, що громадяни України, які мають активи, що не були оподатковані належним чином, можуть добровільно пройти одноразове (спеціальне) декларування, сплатити одноразовий збір та легалізувати такі активи. 

      Податкова амністія розповсюджується, зокрема, на такі активи у вигляді грошових коштів, валютних цінностей, цінних паперів, рухомого та нерухомого майна в Україні та закордоном.

         Одноразове (спеціальне) добровільне декларування проводиться  з 01 вересня 2021 року до 01 вересня 2022 року та передбачає сплату збору з одноразового (спеціального) добровільного декларування.

        Наголосив, що прийнятий Закон № 1539 – це спосіб цивілізованої легалізації активів, які були приховані від оподаткування.

 

Надав роз’яснення щодо можливості використання «Електронного кабінету» та отримання звітності у розрізі джерел доходів та звітності у розрізі платників податків, – юридичних осіб про суми нарахованих та сплачених податків, сум податкового боргу та надмірно сплачених сум на територіях відповідних громад.

 

Довів до відома покрокові рекомендації користування територіальною громадою електронним кабінетом для отримання податкової інформації.

       Наприкінці зустрічі присутні обговорили механізми співпраці та популяризації податкових новацій між податковою та представниками ОТГ.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень