A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великолюбінська громада
Львівська область, Львівський район

У Ювілейному X Конгресі - «Місто і регіон 2030» Люблін Польща, бере участь Буняк Святослав Степанович представник Великолюбінської територіальної громади

Дата: 05.10.2021 16:50
Кількість переглядів: 8930

Ювілейний X Конгрес - «Місто і регіон 2030».  Конгрес  проходить 5-7 жовтня 2021 року в гібридному форматі (учасники в Любліні та онлайн), з синхронним перекладом на польську, російську та англійську мови. Протягом трьох днів Конгресу відбудуться численні панельні дискусії, семінари, навчальні візити та культурні заходи. Основні обговорення будуть стосуватися участі жителів у прийнятті спільних рішень про розвиток міського простору, ролі самоврядування у підтримці сучасного підприємництва, функціонування місцевої демократії, засобів масової інформації та культурного сектора в постпандеміческой реальності. В якості майбутньої Європейської молодіжної столиці 2023, ми розглянемо питання, як враховувати перспективу дітей і молоді при розробці місцевих стратегій і політик.

Представник  Великолюбінської селищної ради Буняк Святослав Степанович 4 жовтня вирушив у Люблін Польща   на  конгрес Польща, Білорусія, Україна для налагоджееня співпраці і створення проектів.

Фото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень