A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великолюбінська громада
Львівська область, Львівський район

«Рекрутинг – сучасний підхід у підборі персоналу від служби зайнятості»

Дата: 23.10.2021 14:10
Кількість переглядів: 8318

«Рекрутинг – сучасний підхід у підборі персоналу від служби зайнятості»

Державна служба зайнятості постійно впроваджує  нові  підходи  у  наданні послуг своїм клієнтам: безробітним, шукачам роботи, роботодавцям.  У серпні 2018 року розпочали роботу відділи рекрутингу у центрах зайнятості та визначені фахівці за цим напрямом роботи. Не виняток і Городоцька  районна філія Львівського ОЦЗ де за даним напрямом роботи закріплений фахівець,який  здійснює підбір персоналу не масово, а індивідуально, з урахуванням потреб, побажань та вимог усіх роботодавців, які звертаються з проханням добору людей, які дійсно хочуть працювати та готові навчатися.

Послуги рекрутерів стали дуже затребувані, особливо в сьогоднішніх умовах карантинних заходів, адже наші фахівці  сприяють прискоренню пошуку  успішних кандидатів на вакантні посади і вільні робочі місця, проводять співбесіди із кандидатами на робочі місця, в тому числі з використанням сучасних інтернет-технологій, надають допомогу кандидатам на посади у складанні резюме, формують банк даних вакансій і вільних робочих місць. Ми  відвідуємо  роботодавців з метою знайомства з нещодавно створеними підприємствами та з тими, хто ще не співпрацював зі службою, проводимо додаткової інформаційно-роз’яснювальні роботи, визначаємо поточну та перспективну потребу в кадрах. Фахівці служби зайнятості пропонують роботодавцям організувати спільні заходи, що дозволяють швидко підібрати кваліфіковані кадри. Ці послуги  є корисними роботодавцю, тому що він: не витрачає час на пошук та підбір кандидатів, адже попередня співбесіда за його вимогами проводиться рекрутерами центрів зайнятості; заощаджує власні кошти, адже послуга безкоштовна; має можливість розміщувати свої вакансії на ресурсах служби зайнятості.

Ще одним комунікативним етапом між рекрутерами служби зайнятості та роботодавцями є запровадження опитування (анкетування) на предмет задоволеності їх послугами Державної служби зайнятості, що дозволяє отримати  зворотний зв’язок.

Послуги з рекрутингу є корисними роботодавцю, тому що він: не витрачає час на пошук та підбір кандидатів з великої кількості бажаючих осіб, адже попередня співбесіда за його вимогами проводиться рекрутерами центрів зайнятості; заощаджує власні кошти, адже послуга безкоштовна; має можливість розміщувати свої вакансії на ресурсах служби зайнятості.

 

Начальник відділу взаємодії

з роботодавцями та рекрутингу 

Л.Брудна                     

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень