A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великолюбінська громада
Львівська область, Львівський район

Вакинація від COVID

Дата: 27.10.2021 22:20
Кількість переглядів: 560


Понад 50% українців, за даними соцопитувань, не планують робити щеплення від коронавірусу.

Тим часом, Covid-19 забрав вже понад 26 тисяч життів в Україні, за офіційними даними. За неофіційними - у кілька разів більше. Україну накриває третя хвиля коронавірусу і влада вже прогнозує новий локдаун. Вакцинацію називають єдиним шансом зупинити пандемію. Але коли в інших країнах кількість щеплених людей вимірюється мільйонами, в Україні їх менше 10 тисяч. Якщо вакцина схвалена ВООЗ, значить вона придатна до використання, безпечна і ефективна. Її треба використовувати прямо зараз без будь-яких очікувань.

У абсолютно всіх країнах йдуть перегони за вакцинам від ковіду. Країни вдавались до різних рішень - хтось користується, наприклад, двома вакцинами, хтось однією. Але вакцинуються всі. Литва уклала договори з сімома постачальниками і це нормально.

Тобто всі намагаються зробити так, щоб вакцини були доступними якнайшвидше для різних груп. Те, що у нас в Україні передбачається кілька вакцин, - це нормально.

Це важке і небезпечне захворювання, як для самого пацієнта, так і для медичної системи. І ми це бачимо зараз у західній Україні, де зайняті практично всі кисневі точки. Тому вакцинуватися потрібно обов'язково, як для себе особисто, так і для суспільного блага.

 

Фото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень