A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великолюбінська громада
Львівська область, Львівський район

Листуватись з податковою через Електронний кабінет зручно  

Дата: 04.11.2021 11:33
Кількість переглядів: 1002

Листуватись з податковою через Електронний кабінет зручно

 

        Начальник Городоцької ДПІ Роман Миськів надав коментар щодо зручності використання електронного кабінету. Зазначив, що платники податків, які бажають здійснювати листування з контролюючими органами в електронній формі, мають можливість подати заяву про бажання отримувати документи через Електронний кабінет.

Листування контролюючих органів з платниками податків, які подали заяву про бажання отримувати документи через Електронний кабінет, здійснюється засобами електронного зв’язку в електронній формі шляхом надсилання документа в Електронний кабінет з одночасним надсиланням платнику податків на його електронну адресу (адреси) інформації про вид документа, дату та час його надіслання в Електронний кабінет.

Форма Заяви про бажання отримувати документ через Електронний кабінет визначена додатком 3 до Порядку функціонування Електронного кабінету, затвердженого наказом Міністерства фінансів України від 14.07.2017 № 637 зі змінами та доповненнями (далі – Порядок).

Один раз протягом року платник податків може надіслати контролюючому органу Заяву про відмову отримувати документи через Електронний кабінет за формою, визначеною додатком 4 до Порядку.

        Податківець заохотив платників податків до дистанційного листування, адже такий формат спілкування скоротить час, затрачений на листування з податковою та зменшить витрати, пов’язані з  поштовими відправленнями.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень