A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великолюбінська громада
Львівська область, Львівський район

3 грудня - Міжнародний день людей з інвалідністю

Дата: 03.12.2021 14:59
Кількість переглядів: 505

3 грудня - Міжнародний день людей з інвалідністю

Щороку 3 грудня у світі відзначається Міжнародний день людей з інваліднісю, який проголошено Генеральною Асамблеєю ООН у 1992 році. Відзначення цієї дати спрямоване на посилення уваги до проблем інвалідів, захисту їх гідності, прав і благополуччя.

Городоцьке відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування у Львівській області приймає участь у вирішені проблем тих людей, які в результаті отриманих на виробництві травм та ушкоджень стали інвалідами праці. Ми робимо все можливе, аби допомогти цим людям відчути себе повноправними членами суспільства та повернути їх до повноцінного життя.

Станом на 01.12.2021р. щомісячні страхові виплати здійснюються 146 особам. Відділенням виплачено щомісячну страхову виплату в разі часткової чи повної  втрати працездатності, що компенсує відповідну частину втрачено заробітку потерпілого 131 інваліду на суму 3981,93 тис. грн; щомісячні страхові виплати особам, що мають на це право в разі втрати годувальника 15 особам на суму 456,05 тис. грн, страхові виплати одноразової допомоги потерпілому  в разі стійкої  втрати працездатності  та членам його сім’ї (в разі смерті потерпілого внаслідок нещасного випадку на виробництві), виплачено на суму 263,64 тис. грн страхові витрати на медичну та соціальну допомогу а саме: допомогу в зв’язку з тимчасовою втратою  працездатності 336,69 тис. грн  , на лікування 18,85 тис. грн. , протезування 144,29 тис. грн, на придбання медикаментів 57,13 тис. грн, постійний сторонній догляд 109,37 тис. грн., побутове обслуговування 87,19тис. грн., на придбання пального 3,58 тис грн., санаторно-курортне лікування 47,74 тис грн. Путівки на санаторно-курортне лікування надавалися в зручний для інвалідів час, з урахуванням призначеного для лікування профілю та місця знаходження санаторію.

Беззаперечно, матеріальна допомога має велике значення, але наш обов'язок допомагати їм не лише матеріально, а насамперед своєю увагою, добрим словом і конкретною справою.

Користуючись нагодою, хочемо побажати всім особам з інваліднісю міцного здоров'я, оптимізму, родинного затишку, заслуженої шани і вдячності від людей, а також запевнити, що відділення Фонду і надалі буде робити все можливе, щоб люди з інвалідністю праці якнайбільше залучалися до активного способу життя, надавати їм допомогу у моральній, фізичній і соціальній реабілітації.

 

Городоцьке відділення УВД ФСС

України у Львівській області

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень