A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великолюбінська громада
Львівська область, Львівський район

Про одноразове (спеціальне) декларування за „круглим столом” у Городоцькій ДПІ у Головного управління ДПС у Львівській

Дата: 05.01.2022 11:26
Кількість переглядів: 668

Про одноразове (спеціальне) декларування за круглим столом” у Городоцькій ДПІ у Головного управління ДПС у Львівській

Сьогодні, 05.12.2022 за участю начальника Городоцької ДПІ Романа Миськіва відбулося засідання „круглого столу” на тему „Одноразове (спеціальне) добровільне декларування. Застосування РРО та ПРРО».

Роман Миськів повідомив про можливості одноразового (спеціального) добровільного декларування громадянами активів, з яких раніше не сплачувались податки. Подача одноразової декларації є правом, а не обов’язком фізичної особи. При цьому готівка в національній та іноземній валютах може бути задекларована за умови розміщення її на поточних рахунках із спеціальним режимом використання в банках України, до подання одноразової (спеціальної) добровільної декларації. Звернув увагу, що подати декларацію можна лише в електронному вигляді за допомогою Електронного кабінету платника до 1 вересня 2022 року.

Крім того, посадовець висвітлив питання стосовно застосування РРО та ПРРО, зупинився на новаціях у сфері застосування реєстраторів розрахункових операцій.

Наприкінці засідання Роман Миськів відповів на запитання платників податків та надав практичні поради щодо застосування норм податкового законодавства на конкретних прикладах.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень