A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великолюбінська громада
Львівська область, Львівський район

Городоцька ДПІ ГУ ДПС у Львівській області інформує

Дата: 22.02.2022 14:45
Кількість переглядів: 521

Фото без описуФото без опису

Проведення семінару у Городоцькій ДПІ

 

       Сьогодні, 22.02.2022 у Городоцькій ДПІ Головного управління ДПС у Львівській області проведено семінар з фізичними особами. У заході взяв участь заступник начальника – начальник відділу з надання адміністративних та інших послуг Городоцької ДПІ  Орест Мельник, який розповів учасникам заходу, що одноразове декларування – це особливий порядок добровільного декларування активів, розміщених як на території України так і за її межами, якщо такі активи були одержані за рахунок доходів, з яких не сплачено податки.

       Податківець наголосив присутнім, що декларантами не можуть бути особи, стосовно яких з боку України застосовані спеціальні економічні та інші обмежувальні заходи (санкції) відповідно до Закону України від 14 серпня 2014 року № 1644 - VII «Про санкції».

Також об'єктами декларування не можуть бути активи декларанта, які обліковуються (знаходяться) на рахунках фінансових установ та/або розташовані (зареєстровані) на території країни, визнаною державою – агресором згідно із законом чи мають джерело походження з такої країни.

       Під час заходу особливу увагу було приділено алгоритму подання декларації, а також перевагам користування Електронним кабінетом платника, який забезпечує: допомогу при заповненні декларації; отримання інформації щодо заповнення; заповнення та надсилання декларації; відображення реквізитів для сплати та QR-коду; можливість сплати, скориставшись платіжними системами.

         Наприкінці семінару Орест Мельник наголосив, на підписці у соціальних мережах:

Instagram – ГУ ДПС у Львівській області (tax_service_lviv)

TelegramДПС у Львівській області (https://t.me/tax_service_Lviv)

Facebook: https://www.facebook.com/tax.lviv

YouTube – ДПС у Львівській області 

(https://www.youtube.com/channel/ ДПС у Львівській області )

 

Порядок реєстрації програмного реєстратора розрахункових операцій

       Фахівцями Городоцької ДПІ проведено тренінг з суб’єктами господарювання щодо здійснення порядку та термінів реєстрації програмного реєстратора розрахункових операцій (далі - ПРРО).

Отже, для реєстрації ПРРО формується Заява про реєстрацію програмних реєстраторів розрахункових операцій за ф. № 1-ПРРО (J/F 1316604) (далі - реєстраційна заява за ф. № 1-ПРРО) в електронній формі, яка подається за основним місцем обліку суб’єкта господарювання як платника податків до фіскального сервера засобами Електронного кабінету (портального рішення для користувачів або програмного інтерфейсу (API)) або засобами телекомунікацій.

За відсутності підстав для відмови у реєстрації, ПРРО реєструється шляхом присвоєння програмним забезпеченням фіскального сервера фіскального номера ПРРО із внесенням даних до Реєстру програмних реєстраторів розрахункових операцій.

Про реєстрацію ПРРО СГ надсилається інформація у другій квитанції із зазначенням присвоєного під час реєстрації фіскального номера ПРРО.

Датою реєстрації ПРРО є дата формування фіскального номера ПРРО.

Наприкінці тренінгу наголошено платникам податків на підписці у соціальних мережах:

Instagram – ГУ ДПС у Львівській області (tax_service_lviv)

TelegramДПС у Львівській області (https://t.me/tax_service_Lviv)

Facebook: https://www.facebook.com/tax.lviv

YouTube – ДПС у Львівській області 

(https://www.youtube.com/channel/ ДПС у Львівській області )


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень