A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великолюбінська громада
Львівська область, Львівський район

Городоцька районна філії Львівського обласного центру зайнятості інформує

Дата: 18.04.2022 16:21
Кількість переглядів: 290

   Нещодавно до Городоцької районної філії Львівського обласного центру зайнятості звернулись внутрішньо переміщені особи  п.Тетяна із Сумщини та п.Юлія з Харкова. До війни вони працювали, але вимушено покинули свої міста і тепер, намагаючись налагодити життя, спробували знайти роботу. 

   Кар’єрні радники визначили потреби жінок, їх досвід роботи, надали інформацію про роботодавців і наявні вакансії. П.Тетяна та п.Юлія зацікавилися інформацією щодо можливостей працевлаштування у Fujikura Automotive Ukraine. Фахівці відділу взаємодії з роботодавцями та рекрутингу сконтактували з п.Оленою, менеджером з персоналу ТОВ «Fujikura Automotive Ukraine», яка погодилася провести співбесіду з безробітними. Після розмови, впорядкування документів та проходження медогляду з 14.04.2022 року п.Тетяна та п.Юлія були офіційно працевлаштовані на дане підприємство. Жінки були приємно вражені оперативністю та бажанням оточуючих допомогти.

   Хочеться відмітити, що ТОВ «Fujikura Automotive Ukraine» є надійним партнером Городоцької служби зайнятості: спільно проводимо презентації роботодавця, міні ярмарки вакансій, співбесіди з безробітними тощо. Дане підприємство справді виконує не лише економічну (адже є надійним тилом та ефективно працює на підтримку економіки країни, що у наш час є неймовірно важливим), а й велику соціальну місію, допомагаючи усім громадянам України у важкий час не втратити надії, надаючи можливість працювати. У дні війни ведення соціально відповідального бізнесу набуває особливого значення.

   А усім безробітним, які сьогодні опинилися в скруті  радимо не втрачати надію, активно шукати роботу та звертатись до центрів зайнятості за допомогою.

   До слова, працедавці, котрі забезпечують роботою вимушено переміщених осіб, можуть отримати компенсацію витрат з оплати праці у розмірі 6500 грн. Ці кошти виплачуються впродовж двох місяців за кожну працевлаштовану особу.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень