A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великолюбінська громада
Львівська область, Львівський район

Городоцька районна філії Львівського обласного центру зайнятості інформує

Дата: 11.05.2022 16:11
Кількість переглядів: 178

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Сьогодні, 11 травня начальником відділу взаємодії з роботодавцями та рекрутингу Любою Брудною, завідувачем сектору відділу профорієнтації    Юлією Стасів та начальником відділу обслуговування громадян Пенсійного фонду України Ларисою Семоненко було проведено зустріч з внутрішньо переміщеними особами з північних та східних областей України, які проживають в приміщенні Городоцького ОЗЗСО № 5.

   Метою зустрічі було надання детальної інформації про послуги служби зайнятості та Пенсійного фонду для внутрішньо переміщених осіб на сьогоднішній день, ознайомлення їх з нововведеннями у законодавстві про зайнятість населення, працевлаштування, отримання пенсій, про надання  грошової допомоги на покриття витрат на проживання тощо.

   У ході зустрічі переселенці отримали вичерпні відповіді на запитання , які їх цікавили і всі були одностайні у тому, що обов’язком кожного українця є боронити Україну та працювати там, де в цьому є потреба.

   Усі присутні  висловили велику вдячність директору навчального закладу Оксані Іщук,  працівникам школи, міській владі та всім небайдужим  за щедрий і доброзичливий прийом, за гостинність і розуміння. 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень