A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великолюбінська громада
Львівська область, Львівський район

З Днем хрещення Київської Русі-України

Дата: 28.07.2022 08:04
Кількість переглядів: 354

Дорогі жителі Великолюбінської громади! 28 липня відзначається доленосна та знакова подія в історії України — День хрещення Київської Русі-України

Це благословенне свято ми відзначаємо у День Святого Рівноапостольного князя Володимира Великого, на долю якого випало прийняти Хрещення Київської Русі. Понад 10 століть тому князь Володимир у Києві на Дніпрі хрестив киян і свій народ. Важко переоцінити важливість та наслідки тих подій для розвитку Української держави.

Саме з хрещенням Русі на наших землях починає утверджуватися істинна духовність, виникає державність, яка була однією з найбільш потужних, великих і розвинених цивілізаційних складових Європи у Х столітті.

Сьогодні це свято об’єднує нас навколо справжньої духовної радості та національної ідеї. Воно є важливим етапом очищення суспільства й поваги до вічних цінностей нашої історії.

У цей урочистий день бажаю всім щедрої Божої благодаті, духовної наснаги, Миру та злагоди, Перемоги над ворогом, добробуту, міцного здоров’я на довгі мирні і щасливі роки!

З повагою

селищний голова Йосиф ФАБРИГА



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень