A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великолюбінська громада
Львівська область, Львівський район

"Діти для ЗСУ:РАЗОМ до ПЕРЕМОГИ! "

Дата: 01.08.2022 21:42
Кількість переглядів: 295

Вчора, 31 липня 2022 року в НД с. Коропуж відбувся благодійний захід на підтримку Збройних Сил України під назвою "Діти для ЗСУ:РАЗОМ до ПЕРЕМОГИ! 
 .
Метою благодійного заходу було відзначення Дня Державності України та збір коштів  для потреб військових. Благодійний ярмарок був  різноманітним,цікавим і смачним. Відвідувачі могли придбати  патріотичні горнятка, національні прапори, футболки, кульки, дитячі книги, свічки та багато інших речей. Солодкі смаколики та лохину! 
.
Захід розпочався хвилиною мовчання  в  пам'ять про загиблих  на війні проти рф.

Благословення висловив о. Іван Громик. Пісенний вернісаж представляли   церковний хор парафії Преподобної Параскеви, чоловічий та жіночий ансамблі с. Коропуж, юні артисти Квітослава Хом'як, Микола Бригадний, Анничка Кочірко, Яна Медведчук, Юліана Дейнека, Святослав Бала, Ангеліна та Віталій Грабовські, Андрій Ридчук, Оленка Бобеляк, Роман Хома,Максим Хома, Лілія Островська. Гості заходу жіночий ансамбль  та діти з с. Хишевичі під керівництвом Мар'яни Горін, викладачі та учні КЗ " Великолюбінської дитячої мистецької школи". Ведучі Матейко Ірина та Марічка Кочірко. Спасибі  працівникам культури за організацію 
.
Спільними зусиллями вдалось  зібрати  34 300 грн для потреб ЗСУ. 
В єдності наша сила! 
Слава Україні!
Героям Слава!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень