A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великолюбінська громада
Львівська область, Львівський район

Презентація послуг з професійного навчання, у т.ч. послуг ЦПТО

Дата: 31.08.2022 12:37
Кількість переглядів: 167

22 серпня 2022 начальником сектору профорієнтації Городоцької районної філії Львівського обласного центру зайнятості Юлією Стасів було проведено семінар «Презентацію послуг з професійного навчання, у т.ч. послуг ЦПТО», а також ознайомлення з проведенням експерименту з організації навчання осіб за освітніми програмами у сфері інформаційних технологій «Старт в ІТ»  для 5-ти осіб, що перебувають на обліку в центрі зайнятості.

 

Під час проведення семінару Юлія Стасів ознайомила присутніх з описом професій, актуальних на ринку праці, також з умовами навчання у центрах професійно-технічної освіти державної служби зайнятості.

 

Перевагою для безробітних є той факт, що фінансування витрат  на професійне навчання безробітних проводиться за рахунок коштів Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування на випадок безробіття. Оплачується вартість навчання, проживання в гуртожитках, проїзд до місця навчання і в зворотному напрямку безробітних.

 

У результаті проведеного семінару безробітні підвищили свій рівень обізнаності щодо професійного навчання за сприянням служби зайнятості, охоче ставили запитання та цікавилися можливостями навчання.

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень