A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великолюбінська громада
Львівська область, Львівський район

З Днем усиновлення!

Дата: 30.09.2022 07:31
Кількість переглядів: 422

30 вересня День святих Віри, Надії, Любові та їхньої матері Софії. Саме в цей день в нашій державі відзначається День усиновлення. Цей день символізує милосердя, сподівання та надію людини на краще життя, а дитині, яка залишилася без підтримки найрідніших людей – усиновлення, опікунство, наставництво дарує затишок, любов та турботу. 

Вітаю з Днем усиновлення всіх, хто причетний до цього свята - усиновлювачів, прийомних батьків, працівників служб у справах дітей, центрів соціальної служби для сім'ї, дітей та молоді, працівників дитячих будинків.

Вітаю всіх, хто  взяв на себе сміливість, відповідальність та відкрив двері свого дому і своє серце дітям! Бажаю, щоб у ваших родинах назавжди поселилися щастя, добробут та родинне благополуччя! Сподіваюсь, що жодна дитина, у такий важкий для країни час, не залишиться без материнської ласки, слова та любові.

Бажаю міцного здоров'я, достатку, віри, надії, мудрості! І хай посаджені зерна добра й любові в дитячих душах обов’язково проростуть пишним цвітом!

 

З повагою,

 селищний голова                                Йосиф ФАБРИГА

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень