A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великолюбінська громада
Львівська область, Львівський район

До уваги мешканців Великолюбінської громади!

Дата: 17.10.2022 10:04
Кількість переглядів: 232

Шановні жителі Великолюбінської територіальної громади відповідно до листа Львівської обласної військової адміністрації №5/20-9639/0/2-22/1-30 від 12.10.2022 року щодо економії електроенергії :

 Намагайтесь не користуватися електроприладами з 08:00 до 11:00 та зі 17:00 до 23:00. Це ті проміжки часу, коли на нашу енергосистему йде найбільше навантаження.

Обігрівачами, пральними машинами, бойлерами, посудомийками, прасками та іншими електроприладами з великою енергозатратністю найкраще користуватися вночі. Це дозволить зробити вам все необхідне і не впливатиме на перевантаження системи.

Пам’ятайте: кожен прилад, який ви свідомо вимкнете – це величезна допомога нашим енергетикам, які 24/7 працюють над тим, щоб всі були з електрикою. Навіть зарядне, яке ви не залишили у розетці, вже суттєва допомога.

Також нагадаю перелік найбільш енерговитратних приладів: електрообігрівач, бойлер, електроплита, мікрохвильова піч, пральна машина, електрична духова шафа, електрочайник, кавоварка, праска, посудомийна машина, кондиціонер, зарядні пристрої, порохотяг, комп’ютер, телевізор. 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень