A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великолюбінська громада
Львівська область, Львівський район

З Днем Збройних Сил України!

Дата: 06.12.2022 09:26
Кількість переглядів: 167

Шановні військовослужбовці, учасники ООС та ветерани війн!

Щиросердно вітаю Вас з Днем Збройних Сил України!

 Українські військові – це справжня армія незламних та нескорених бійців-патріотів, які демонструють мужність, звитягу, силу духу, волю та непохитне бажання перемогти, і цим завойовують довіру українців. Вік української армії сягає кількох століть, а її бойові традиції формувалися у важких кривавих війнах і конфліктах від Київської Русі до Другої Світової війни й донині. І сьогодні солдати і офіцери Збройних Сил України гідно продовжують традиції своїх дідів і батьків. Люди в погонах завжди вважалися елітою нашої держави, бо завжди стоять на варті миру і спокою в державі. Тож в цей святковий день ми вшановуємо тих, хто присвятив своє життя служінню Україні, хто стояв у витоків створення нашого війська, і хто сьогодні захищає державу та її народ.

 На жаль, війна не буває без жертв, і серед наших земляків, мешканців Великолюбінської територіальної громади є  ті, хто віддав свої життя за мир, свободу, незалежність на рідній землі. Пам’ять про них назавжди залишиться в наших серцях і ми будемо повсякчас шанувати їх подвиг ! 

 А також дякую матерям, які виховали справжніх патріотів, які без остраху вдягли військову форму, і в цей час на передовій боронять нашу землю. Доземний вам уклін та людська шана!

 У час війни, агресії ворога українські Збройні Сили є справжньою національною гордістю, гарантом стабільності, незламності та суверенітетом України.
В цей день, сердечно вітаю всіх військових зі святом і висловлюю щиру вдячність українським військовим, які сьогодні стоїть на бойовому посту, захищаючи територіальну цілісність та національні інтереси країни.

 Бажаю Вам та Вашим родинам миру, злагоди та родинного затишку, козацької мужності, дідівської гідності, батьківської мудрості та незламної сили волі. Нехай завжди поряд крокують оптимізм, вдача, холодний розум та спокій!

Слава Збройним Силам України!
Героям Слава!

З повагою селищний голова,
Йосиф ФАБРИГА.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень