A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великолюбінська громада
Львівська область, Львівський район

Середній розмір зарплати у вакансіях – понад десять тисяч гривень

Дата: 25.12.2022 14:37
Кількість переглядів: 171

 

Від початку цього року до підрозділів Львівської обласної служби зайнятості 6,8 тис. працедавців подали інформацію про наявність 27,9 тис. вакансій. Найбільша потреба у працівниках була на підприємствах переробної промисловості, закладах торгівлі, ремонту автотранспортних засобів, а також на фірмах транспортної сфери.

Станом на 01.12.2022 року в області залишалися неукомплектованими 4,1 тис. вільних робочих місць і вакантних посад. Із них 2,8 тис. – для робітників, майже 1,0 тис. – для службовців і 0,3 тис. – для тих, хто не має професії та спеціальної підготовки.

«Наприкінці цьогорічного листопада на зареєстрованому ринку праці кількість вакансій повністю задовольняла пропозицію робочої сили, – зазначив директор Львівського ОЦЗ Василь Барилюк. – В області на одне вільне робоче місце претендував 1 робітник, 3 службовці та 2 особи без професії. Найскладніше знайти роботу керівникам і менеджерам: одна вакансія – на 5 кандидатів з числа безробітних».

Середній розмір заробітної плати, зазначений у вакансіях, становив 10,2 тис. грн, що на 1,3 тис. грн більше, аніж було на початку грудня торік. Серед актуальних пропозицій працевлаштування 21% припадав на вакансії з мінімальною зарплатою, 74% – з винагородою, розмір якої коливався від мінімальної до середньої зарплати в області, ще 5% варіантів роботи було із заробітком, що перевищував середньообласний показник.

 

Відділ організаційно-інформаційної роботи та архівної справи

Львівського обласного центру зайнятості

Тел. 233-71-85

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень