A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великолюбінська громада
Львівська область, Львівський район

До уваги мешканців Великолюбінської громади!

Дата: 10.01.2023 20:33
Кількість переглядів: 370

ПОВІДОМЛЕННЯ  щодо початку підготовки аналітичного звіту з метою проведення містобудівного моніторингу
Відповідно до ст. 23 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності» та Порядку проведення містобудівного моніторингу, затвердженого наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального  господарства України від 01 вересня 2011 року №170, сектор містобудування та архітектури Великолюбінської селищної ради інформує про початок підготовки аналітичного звіту з метою проведення містобудівного моніторингу території Великолюбінської територіальної громади.
З метою вивчення громадської думки пропонуємо подавати пропозиції щодо перспективного розвитку території громади, окремих об’єктів містобудування та будівництва.
Прийом пропозицій та зауважень буде проводитись з  10 січня 2023 р. до 20 січня 2023 р. в паперовому (за адресою смт Великий Любінь, вул. Львівська 74) та електронному вигляді (електронна адреса: lubin_velyky@ukr.net
Пропозиції можуть подаватися в письмовій формі або на електрону адресу фізичними особами – з зазначенням прізвища, імені та по батькові, місця проживання (з особистим підписом у разі письмового звернення). Юридичні особи подають пропозиції із зазначенням найменування та місцезнаходження юридичної особи.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень