A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великолюбінська громада
Львівська область, Львівський район

ОБҐРУНТУВАННЯ технічних та якісних характеристик закупівлі «М’ясо яловичини, філе куряче, м'ясо свинина (Класифікація за ДК 021-2015 15110000-2 - М’ясо)»

Дата: 17.02.2023 14:36
Кількість переглядів: 403

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення та очікуваної вартості предмету закупівлі: М’ясо яловичини, філе куряче, м'ясо свинина (Класифікація за ДК 021-2015 15110000-2 - М’ясо)

(відповідно до пункту 4.1. постанови КМУ від 11.10.2016 № 710 «Про ефективне використання державних коштів» (зі змінами))

Ідентифікатор закупівлі: UA-2023-02-13-009735-a

Відповідно до статті 4 Закону України “Про публічні закупівлі” планування закупівель здійснюється на підставі наявної потреби та включаються до річного плану закупівель. Кошторисом Великолюбінської селищної ради Львівського району Львівської області на 2023 рік, передбачено видатки на закупівлю: «М’ясо яловичини, філе куряче, м'ясо свинина», що є предметом цієї закупівлі за КЕКВ 2230. Очікувана вартість предмета закупівлі 321 486, 80 грн. Джерело фінансування – місцевий бюджет Великолюбінської селищної ради.

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі: технічні та якісні характеристики визначені технічним завданням та оприлюднено Замовником у тендерній документації відповідно до вимог статей 22 і 23 Закону України «Про публічні закупівлі».

Найменування продукту

Одиниця виміру,

кількість

Характеристика

М’ясо свинини

 

 

 

 

 

 

 

 

 

260 кг

Свіже м’ясо свинини охолоджене (тазостегнова частина без кістки) повинно бути без кістки, охолоджене з  температурою в товщині м’якоті від +4 до 0 °C. Товар не повинен мати згустків крові, залишків шкури, дефектів цілісності та ознак заморожувань/розморожувань, неприємного (гнилого або кислого) запаху. На поверхні не повинно бути залишків шкури, згустків крові та забруднень. З м’яса повинні бути видалені: груба сполучна тканина (сухожилля, фасції, в'язок та ін.) і жирова тканина, дрібні кістки, хрящі, крупні кровоносні судини, лімфатичні вузли і кров'яні згустки. Зовнішній вигляд, запах і колір повинні бути притаманні даному виду сировини. М'ясо має червоний колір і м’яку консистенцію. На ярлику, який кладеться до ящика, повинна бути етикетка із зазначенням найменування та адреси підприємства-виробника, найменування та вид, термічний стан, вага нетто, дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання, дані про харчову та енергетичну цінність, позначення нормативних документів. Без ГМО.

М’ясо яловичини

 

 

 

 

 

260 кг

М'ясо яловичини, охолоджене, повинно бути вкрите сухою блідо – червоною плівкою, на розрізі злегка вологе, але не липке. М’ясний сік прозорий, колір на розрізі віл світло – рожевого до темно – червоного. М'ясо охолоджене, без кісток, жил, грубих поверхневих плівок, пружне, при натискуванні швидко приймає первинну форму. Поверхня рівна не обвітрена. Колір яловичого жиру біло – жовтий. без великої кількості жиру. Маркування повинно відповідати вимогам законодавства. Повинне бути маркування щодо відсутності ГМО. Товар повинен постачатись відповідно до заявок у тарі, що відповідає вимогам санітарних правил і норм.

Філе куряче

 

 

 

 

 

 

1600 кг

Філе куряче охолоджене очищене (без шкірки та кісток), не ушкоджене, ціле, овальної форми з високими смаковими якостями, вітчизняного виробництва. Філе куряче повинно бути обезкровленим, поверхня чиста, без залишків пуху та пір’я, саден, плям і інших сторонніх залишків. Філе куряче повинне поступати свіжим або охолодженим. Колір і запах характерні для доброякісного м’яса, без сторонніх смаків і запахів. Відповідає діючим ГОСТ, ДСТУ або ТУ, що діють на території України. Вищого ґатунку. Маркування повинно відповідати вимогам законодавства. Повинне бути маркування щодо відсутності ГМО. Товар повинен постачатись відповідно до заявок у тарі, що відповідає вимогам санітарних правил і норм.

Очікувана вартість предмета закупівлі становить: - 321 486, 80 грн.

Розрахунок очікуваної вартості предмету закупівлі з урахуванням роз’яснень Мінекономіки Щодо розрахунку очікуваної вартості предмета закупівлі № 3301-04/34980-06 від 20.08.2019 р. та Щодо передумов здійснення закупівель № 3304-04/55366-06 від 10.09.2020 р. та примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі, здійснювався замовником шляхом проведення моніторингу середньоринкових цін на відповідні види м’яса при плануванні відповідної закупівлі. Замовником здійснювався пошук, збір та аналіз загальнодоступної цінової інформації, до якої відноситься інформація про ціни товарів, що міститься в мережі Інтернет у відкритому доступі на сайтах постачальників, в електронному каталозі, в електронній системі закупівель “ProZorro” щодо аналогічних закупівель, проводились ринкові консультації.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень