Великолюбінська громада
Львівська область, Львівський район

ОГОЛОШЕННЯ!

Дата: 12.05.2023 14:41
Кількість переглядів: 1401

Громадське обговорення!

На виконання листа заступника голови Львівської обласної державної адміністрації від 21.03.2023 року №1-346/0/23 щодо дерусифікації, декомунізації та деколонізації обʼєктів культурної спадщини, керуючись Закону України "Про засудження комуністичного та націонал-соціалістичного (нацистського) тоталітарного режимів України та заборону пропаганди їхньої символіки", відповідно до рішення виконавчого комітету Великолюбінської селищної ради від 06.05.2022 року №45 щодо ліквідації символів комуністичного тоталітарного режиму, з метою очищення громадського простору від матеріального втілення російських наративів провести процедуру демонтажу таких памʼятників:

  1. «Пагорба слави» розташований смт Великий Любінь вул. Джерельна,
  2. «Телятниця» розташований смт Великий Любінь вул. Львівська,
  3. «Скорботна мати» розташований с. Завидовичі вул. Підгірна,
  4. «Загиблим у Другій світовій війні» розташований с. Коропуж, вул. Центральна.

Прийом обґрунтованих пропозицій та зауважень буде проводитись з 12 травня 2023 р. до 10 червня 2023 р. в паперовому (за адресою: смт Великий Любінь, вул. Львівська 74, с. Завидовичі, вул. Заставська 284А (2 поверх), с. Коропуж, вул. Центральна, 3) та електронному вигляді (електронна адреса:  lubin_velyky@ukr.net).

Пропозиції можуть подаватися в письмовій формі або на електрону адресу фізичними особами - з зазначенням прізвища, імені та по батькові, місця проживання (з особистим підписом у разі письмового звернення). Юридичні особи подають пропозиції із зазначенням найменування та місцезнаходження юридичної особи.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень