A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великолюбінська громада
Львівська область, Львівський район

Городоцька ДПІ про послуги для платників податків

Дата: 07.06.2023 16:03
Кількість переглядів: 216

Фото без опису

Надання якісних адміністративних послуг для платників податків – основний напрямок діяльності Городоцької ДПІ 

Однією із основних функцій Городоцької ДПІ є сервісне обслуговування платників податків та надання адміністративних послуг. За січень - травень 2023 року Центром обслуговування платників Городоцької державної податкової інспекції Головного управління ДПС у Львівській області надано 2717 адміністративних послуг.

Найбільш запитуваними були послуги з видачі картки платника податків та внесення до паспорта громадянина України даних про реєстраційний номер облікової картки. Дану послугу протягом зазначеного періоду отримали 1218 фізичних осіб. Надано 178 послуг з видачі відомостей з Державного реєстру фізичних осіб – платників податків про суми/джерела виплачених доходів та утриманих податків.

За п’ять місяців 2023 року працівники Центру обслуговування платників Городоцької ДПІ надали 291 витягів з реєстру платників єдиного податку, з них 624 витяги платникам інших регіонів України, опрацювали 281 заяву платників єдиного податку на реєстрацію, перереєстрацію та внесення змін зареєстрували 8 реєстраторів розрахункових операцій, 77 книг обліку розрахункових операцій та 2 розрахункові книжки.

Підтверджено статус податкового резидента України 8 фізичним особам.

За звітний період сформовано та видано 13 витягів з реєстру платників податку на додану вартість. Щоденно опрацьовувалися відомості з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань щодо реєстрації та обліку платників. Зокрема, за 5 місяців поточного року було опрацьовано 456 відомостей. На постійній основі опрацьовуються питання забезпечення повноти обліку об’єктів оподаткування та об’єктів, які пов’язані з оподаткуванням. 

У ЦОП Городоцької ДПІ платникам та громадянам також надавалися консультативні послуги щодо порядку заповнення податкових декларацій, користування електронними сервісами ДПС, використання програмного забезпечення для подання звітності в електронному вигляді та на магнітних носіях, застосування реєстраторів розрахункових операцій або програмних реєстраторів розрахункових операцій.

У приміщення ЦОП створено робоче місце для платників податків, які використовуючи сервіси Електронного кабінету та електронний цифровий підпис мають можливість сформувати та передати звітність, надіслати заяву та за необхідності скористатися допомогою фахівців щодо користування «Електронним кабінетом платника податку». 

Для зручності відвідувачів розміщена тематична друкована продукція, оформлені інформаційні стенди, що містять зразки заповнення декларацій, звітів та заяв.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень