Великолюбінська громада
Львівська область, Львівський район

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета «Зупинки громадського транспорту» (Класифікація за ДК 021:2015: 44210000-5 Конструкції та їх частини)

Дата: 30.06.2023 16:21
Кількість переглядів: 260

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета

«Зупинки громадського транспорту» (Класифікація за ДК 021:2015: 44210000-5 Конструкції та їх частини)

UA-2023-06-29-010927-a

(відповідно до пункту 4.1постанови КМУ від 11.10.2016 № 710 «Про ефективне використання державних коштів» (зі змінами))

Найменування, місцезнаходження та ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб — підприємців та громадських формувань, його категорія:

Україна, 81555, Львівська область, Львівський район, смт. Великий Любінь, вул. Львівська, 74, ЄДРПОУ 04373047, категорія замовника: замовник здійснює закупівлі для потреб органів місцевого самоврядування.

Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником (у разі поділу на лоти такі відомості повинні зазначатися стосовно кожного лота) та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі й частин предмета закупівлі (лотів) (за наявності):

Зупинки громадського транспорту (Класифікація за ДК 021:2015: 44210000-5 Конструкції та їх частини)

Вид та ідентифікатор процедури закупівлі: відкриті торги (з Особливостями).

UA-2023-06-29-010927-a

Очікувана вартість та обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі:

360 000,00 грн. (триста шістдесят тисяч гривень 00 копійок).

Визначення очікуваної вартості предмета закупівлі обумовлено статистичним аналізом загальнодоступної інформації про ціну предмета закупівлі на підставі затвердженої центральним органом виконавчої влади, що забезпечує формування та реалізує державну політику у сфері публічних закупівель, примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі, а саме: згідно з пунктом 1 розділу ІІІ наказу Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України від 18.02.2020 № 275 із змінами.

Метод, що застосовано відповідно до Методики: Метод порівняння ринкових цін, який передбачає визначення очікуваної вартості на підставі даних ринку.

Відповідно до застосованого методу було проведено моніторинг та аналіз загальнодоступної інформації про ціни на товари, які відповідають вимогам замовника, що міститься в мережі Інтернет у відкритому доступі, в тому числі на сайтах виробників та/або постачальників відповідної продукції, спеціалізованих торговельних майданчиках.

Розмір бюджетного призначення: 360 000,00 грн. (триста шістдесят тисяч гривень 00 копійок) згідно з кошторисом.

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі.

Термін поставки— з дати укладання договору по 31.12.2023р.

Умови поставки: пакування товару, послуги з транспортування, розвантаження здійснюються силами та за рахунок Постачальника, окремо не сплачуються та включаються до вартості товару, про що надається гарантійний лист.

Місце поставки Товару:

  • Львівська область, Львівський район, с. Малий Любінь;
  • Львівська область, Львівський район, с. Чуловичі;
  • Львівська область, Львівський район, с. Піски;
  • Львівська область, Львівський район, с. Поріччя Задвірне.

Гарантійні зобов’язання: 3 роки.

Кількісні характеристики: 5 шт.

         Зупинка громадського транспорту (без рекламної конструкції типу “сіті-лайт“) Характеристики: Габарити: 4014 мм х 1700 мм х 2680 мм (залежно від містобудівних умов). Конструкція зупинки розбірна, виготовлена з труб круглого перетину з обробкою поверхні через оцинкування та порошкове покриття фарбою RAL 7024  (кольору графіт). Лави дерев’яні (фанера) - висота від землі до місця для сидіння – не менше ніж 500 мм, шириною – 240 мм, загальною довжиною не менше  2000мм . Заднє та бокове скло – безпечне гартоване скло товщиною 10 мм. Дах – тонований полікарбонат товщиною 10 мм (закріплений за допомогою гумових ущільнювачів та алюмінієвих притискних планок). Товар повинен бути новим.

Закладні деталі під встановлення конструкцій бетонуються окремо від каркасів.

*Усюди, якщо в тексті містяться найменування торгових марок, фірм, патентів, конструкцій, типів, джерело походження чи виробник слід розуміти «або еквівалент».

          Не врахована Учасником вартість окремих послуг не сплачується Замовником окремо, а витрати на їх виконання вважаються врахованими у загальній ціні його тендерної пропозиції.

Об’єми даної закупівлі можуть зменшуватися залежно від потреби та не зобов’язують Замовника замовляти товар в повному обсязі.

Учасник повинен надати в складі пропозиції наступні документи:

-Сертифікат на відповідність вимогам ДСТУ ISO 9001:2015  та ДСТУ ISO 14001:2015.

-Сертифікат відповідності на товар.

-Висновок державної санітарно-епідеміологічної експертизи.

 Кожен учасник може подати лише одну тендерну пропозицію.

Неякісний товар підлягає обов’язковій заміні. Всі витрати, пов’язані із заміною товару несе Постачальник. При невідповідності якості Товару, та (або) дефектів Товару, та (або) будь-чого іншого, що може якимось чином вплинути на якісні характеристики Товару - Учасник зобов’язаний замінити його за власний рахунок, сплативши всі супутні витрати по заміні, доставці, навантаженні, розвантаженні Товару, про що учасником повинен бути складений відповідний гарантійний лист та наданий у складі тендерної пропозиції.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень