Великолюбінська громада
Львівська область, Львівський район

Як спілкуватися онлайн з податковою

Дата: 05.07.2023 14:31
Кількість переглядів: 151

Фото без опису

Фото без опису

Як спілкуватися онлайн з податковою

Працівниками Городоцької ДПІ проведено тренінг, під час якого податківці розповіли учасникам заходу про порядок  роботи «Електронного кабінету» та переваги використання електронних сервісів. Зокрема, продемонстрували платникам податків яким чином засобами «Електронного кабінету» отримати довідку про відсутність заборгованості з платежів.

Заява про надання довідки про відсутність заборгованості з платежів, контроль за справлянням яких покладено на контролюючі органи, подається в електронній формі до відповідного контролюючого органу, уповноваженого здійснювати заходи з погашення податкового боргу через приватну частину Електронного кабінету, з дотриманням вимог законів України « Про електронні документи та електронний документообіг», «Про електронні довірчі послуги» у меню «Заяви, запити для отримання інформації»  за формами J1300306 (для юридичних осіб) або F1300306 (для фізичних осіб). Довідка або відмова у наданні Довідки готуються уповноваженим органом протягом 5 робочих днів з дня, наступного за днем отримання Заяви органом, до якого її було подано та направляється платнику до приватної частини Електронного кабінету.

Наприкінці тренінгу фахівці нагадали, що робота у приватній частині Електронного кабінету здійснюється з використанням кваліфікованого електронного підпису, отриманого у будь-якого Кваліфікованого надавача електронних довірчих послуг. Вхід до Електронного кабінету здійснюється за адресою: http://cabinet.tax.gov.ua, а також через спеціальний банер на вебпорталі ДПС www.tax.gov.ua.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень