Великолюбінська громада
Львівська область, Львівський район

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета "Щебінь гранітний фракції 5-20; пісок білий" (Класифікація за ДК 021:2015: 14210000-6 - Гравій, пісок, щебінь і наповнюв

Дата: 10.07.2023 19:38
Кількість переглядів: 449

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета
"Щебінь гранітний фракції 5-20; пісок білий" (Класифікація за ДК 021:2015: 14210000-6 - Гравій, пісок, щебінь і наповнювачі)
UA-2023-07-06-008272-a

(відповідно до пункту 4.1постанови КМУ від 11.10.2016 № 710 «Про ефективне використання державних коштів» (зі змінами))

Найменування, місцезнаходження та ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб — підприємців та громадських формувань, його категорія:
Україна, 81555, Львівська область, Львівський район, смт. Великий Любінь, вул. Львівська, 74, ЄДРПОУ 04373047, категорія замовника: замовник здійснює закупівлі для потреб органів місцевого самоврядування.

Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником (у разі поділу на лоти такі відомості повинні зазначатися стосовно кожного лота) та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі й частин предмета закупівлі (лотів) (за наявності):
"Щебінь гранітний фракції 5-20; пісок білий" (Класифікація за ДК 021:2015: 14210000-6 - Гравій, пісок, щебінь і наповнювачі)

Вид та ідентифікатор процедури закупівлі: відкриті торги (з Особливостями).
UA-2023-07-06-008272-a

Очікувана вартість та обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі: 
157 833,00 грн. (сто п'ятдесят сім тисяч вісімсот тридцять три грн. 00 коп.).

Визначення очікуваної вартості предмета закупівлі обумовлено статистичним аналізом загальнодоступної інформації про ціну предмета закупівлі на підставі затвердженої центральним органом виконавчої влади, що забезпечує формування та реалізує державну політику у сфері публічних закупівель, примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі, а саме: згідно з пунктом 1 розділу ІІІ наказу Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України від 18.02.2020 № 275 із змінами.

Метод, що застосовано відповідно до Методики: Метод порівняння ринкових цін, який передбачає визначення очікуваної вартості на підставі даних ринку.
Відповідно до застосованого методу було проведено моніторинг та аналіз загальнодоступної інформації про ціни на товари, які відповідають вимогам замовника, що міститься в мережі Інтернет у відкритому доступі, в тому числі на сайтах виробників та/або постачальників відповідної продукції, спеціалізованих торговельних майданчиках. 

Розмір бюджетного призначення: 157 833,00 грн. (сто п'ятдесят сім тисяч вісімсот тридцять три грн. 00 коп.) згідно з кошторисом.
Поставка товару: до 31 серпня 2023 року.
Заявка на отримання партії Товару надсилається Замовником електронною поштою на електронну адресу Учасника або за телефоном.  Товар постачатиметься окремими партіями, згідно заявок.
Місце поставки Товару: 81543, Львівська область, Львівський район, с. Хишевичі, вул. Т. Шевченка.
1.Щебінь гранітний фракції 5-20 - відповідність - ДСТУ Б.В..2.7-75-98, ДСТУ Б В.2.7-74-98 - кількість 127,8 т.
2.Пісок білий -відповідність - ДСТУ Б.В..2.7-26-96 - кількість 134,9 т.
1. Учасник надає в складі тендерної пропозиції документи, які підтверджують відповідність пропозиції технічним, якісним, кількісним та іншим вимогам до предмета закупівлі, а саме, відповідну технічну специфікацію.
2. Товар, який пропонує Учасник має відповідати діючим державним стандартам (ДСТУ).
3. Для підтвердження інформації про необхідні технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі Учасник подає копії:
1) Сертифікат відповідності. 
2) Протокол сертифікаційних випробувань, на який є посилання у сертифікаті відповідності, та/або протокол за результатами фізико-механічних випробувань матеріалу.
 3) протокол радіаційної якості сировини і будівельного матеріалу, та/або протокол дослідження проб будматеріалу. 
4. Об’єм партії товару визначається Замовником самостійно і буде залежати від виробничої необхідності та буде доводиться до Постачальника відповідною заявкою. Під партією Товару розуміється частина Товару, що передається Замовнику в одній заявці.
5. Учасник визначає вартість товару з урахуванням всіх витрат, пов’язаних з постачанням товару, у тому числі: витрати на транспортування, страхування, розвантаження/навантаження, сплату податків і зборів (обов’язкових платежів, тощо), а також витрати на планування товару,  про що надається гарантійний лист.
6. Розрахунки за товар здійснюватимуться за фактом їх отримання на підставі видаткової накладної. 

На етапі поставки товар повинен мати всі необхідні дозвільні документи, відповідні сертифікати якості та/або відповідності та/або інші документи, які підтверджують якість товару. 
*всі посилання на торговельну марку, фірму, патент, джерело його походження або виробника в технічному завданні слід читати як «або еквівалент».

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень