Великолюбінська громада
Львівська область, Львівський район

Семінар у Городоцькій ДПІ

Дата: 26.07.2023 15:38
Кількість переглядів: 28

Фото без опису

Семінар у Городоцькій ДПІ

Фахівціями Городоцької ДПІ  проведено  семінар з  платниками податків на тему: «Заява про включення до Реєстру волонтерів».

Під час заходу зазначено,що заява про включення/внесення змін до Реєстру волонтерів (Заява) може бути подана у паперовій або електронній формі. 

Заява у паперовій формі може бути подана особисто, поштою або через уповноважену особу (представника): 

- благодійником особисто – до будь-якого контролюючого органу з пред’явленням паспорта; 

- представником – до контролюючого органу за місцем проживання фізичної особи – благодійника, за наявності документа, що посвідчує особу такого представника, та документа, що посвідчує особу довірителя, або його ксерокопії (з чітким зображенням), а також довіреності, засвідченої нотаріально, на проведення відповідних дій (після пред’явлення повертається) та її копії; 

- поштою – до контролюючого органу за місцем проживання фізичної особи – благодійника, підпис фізичної особи – благодійника на заяві має бути завірений нотаріально. 

Заява у електронній формі може бути подана через Електронний кабінет. 

Скористатись зазначеним сервісом зможуть особи, які ідентифіковані за особистим ключем, виданим будь-яким кваліфікованим надавачем електронних довірчих послуг. 

Для заповнення та подання заяви після ідентифікації та входу до приватної частини ЕК необхідно перейти у режим ЕК «Для громадян» підрежим «Заява для волонтерів» або пройти за маршрутом «Додатково/Введення звітності/Створити» та обрати форму з кодом f1308302. 

Після заповнення заяви здійснити перевірку, зберегти, підписати і відправити. 

Також фахівці зазначили, що більш детальну інформацію можна дізнатися  на вебпорталі ДПС України за посиланням: https://tax.gov.ua/baneryi/dlya-volonteriv/


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень