Великолюбінська громада
Львівська область, Львівський район

Городоцька ДПІ: платникам про самостійне обчислення сум ПДФО та військового збору

Дата: 04.08.2023 12:09
Кількість переглядів: 31

Фото без опису

Городоцька ДПІ: платникам про самостійне обчислення сум ПДФО та військового збору

 Заступником начальника Городоцької ДПІ Орестом Мельником надано коментар, в яких випадках платники податку зобов’язані самостійно обчислити суму податку на доходи фізичних осіб та військовий збір, що підлягає сплаті до бюджету за результатами звітного податкового року шляхом подання до податкового органу податкової декларації про майновий стан і доходи.

Якщо джерело виплат будь-яких оподатковуваних доходів є іноземним, сума такого доходу включається до загального річного оподатковуваного доходу декларації.

Платник податку може зменшити суму річного податкового зобов'язання на суму податків, сплачених за кордоном, яку він визначає у річній податковій декларації.

У разі відсутності в платника податку підтверджуючих документів щодо суми отриманого ним доходу з іноземних джерел та суми сплаченого ним податку, такий платник зобов'язаний подати до контролюючого органу за своєю податковою адресою заяву про перенесення строку подання податкової декларації до 31 грудня року, наступного за звітним.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень