Великолюбінська громада
Львівська область, Львівський район

Про заходи щодо протидії загрозам виникнення та пожежам у природних екосистемах

Дата: 04.08.2023 12:23
Кількість переглядів: 173

Фото без опису

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

З метою вжиття додаткових заходів протидії пожежам у екосистемах, лісах, торфовищах і сільськогосподарських угіддях на території Великолюбінської громади у пожежонебезпечний період 2023 року комісією з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій місцевого рівня прийнято відповідне протокольне рішення.

Зокрема рішенням комісії рекомендовано:

        1. Населенню територіальної громади дотримуватись вимог пожежної безпеки в приватному житловому секторі, дачних кооперативах. Заборонено на пожежонебезпечний період спалювання залишків рослинності на присадибних ділянках, сільгоспугіддях, узбіччях доріг, поблизу масивів і торфовищ, очерету на заплавах річок та берегах інших водойм.

2. Власникам земельних ділянок дотримуватись своєчасного скошення, прибирання та утримання в належному протипожежному стані земельних ділянок.

3. Заборонено розведення багать у лісових масивах та рекреаційних зонах (крім спеціально облаштованих місць і обладнаних територій зеленого відпочинку), а також випалювання стерні, після жнивних залишків, сухої рослинності та сміття на землях лісового фонду, торфовищах, сільськогосподарських угіддях, лісосмугах, заплавах річок та вздовж доріг.

4. На період високого та надзвичайно високого класів пожежної небезпеки введено обмеження щодо відвідувань населення лісових масивів і лісопаркових зон, в’їзду до них автотранспортних засобів, проведення лісозаготівельних та інших пожежонебезпечних робіт у лісових масивах а також полювання.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень