Великолюбінська громада
Львівська область, Львівський район

Електронні сервіси ДПС – це зручно та просто!

Дата: 10.08.2023 16:53
Кількість переглядів: 83

Фото без опису

Електронні сервіси ДПС – це зручно та просто!

 У Городоцькій ДПІ проведено чергову зустріч з платниками податків щодо користування електронними сервісами податкової служби і особливо подання звітності онлайн.

Податківці, зокрема, звертають увагу платників податків на зручність та простоту електронного звітування за допомогою безкоштовного сервісу «Електронний кабінет», що розташований на веб-порталі Державної податкової служби України.

На відміну від інших програм для подання електронної звітності сервіс «Електронний кабінет» не потребує інсталяції програмного забезпечення, та забезпечує цілодобову взаємодію платників податків з органами державної податкової служби в режимі реального часу. Вхід до податкового сервісу «Електронний кабінет» можна здійснити за адресою: https://cabinet.tax.gov.ua, а також на веб-порталі ДПС України» - зазначають податківці.

Вхід до особистого кабінету здійснюється платником при наявності кваліфікованого електронного підпису (КЕП), який можна отримати у будь-якого кваліфікованого надавача електронних довірчих послуг (КНЕДП).


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень