Великолюбінська громада
Львівська область, Львівський район

Городоцька ДПІ інформує

Дата: 17.08.2023 12:30
Кількість переглядів: 102

Фото без опису

Начальник Городоцької  ДПІ провів «гарячу лінію»

Сьогодні у приміщенні Городоцької ДПІ Головного управління ДПС у Львівській області відбулася телефонна «гаряча лінія» начальника Городоцької ДПІ Романа Миськіва з платниками податків.

Додзвонювачі мали змогу дізнатися від начальника інспекції про основні зміни в податковому законодавстві, зокрема цікавилися питанням  обов’язкового застосування РРО/ПРРО при здійсненні розрахункових операцій та використання електронних платіжних засобів, поставили посадовцю ряд запитань щодо оподаткування, які їх цікавлять.

Так, платники запитували про особливості оподаткування єдиним податком з 1 серпня 2023 року платників на спрощеній системі оподаткування, чимало запитань стосувалися нарахування земельного податку та податку на нерухоме майно (житлова та нежитлова нерухомість), в тому числі надання пільг окремим категоріям громадян.

Запитували громадяни й про особливості отримання податкової знижки: які терміни подання декларації для отримання податкової знижки, які документи потрібні та які категорії громадян можуть на неї претендувати.

На всі поставлені запитання платники податків отримали чіткі, обгрунтовані відповіді згідно чинного законодавства


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень