Великолюбінська громада
Львівська область, Львівський район

Тренінги для платників у Городоцькій ДПІ

Дата: 02.10.2023 14:58
Кількість переглядів: 82

Фото без опису

Тренінги для платників у Городоцькій ДПІ

У Центрі обслуговування Городоцької ДПІ податківці провели черговий тренінг, під час якого поінформували платників про електронні сервіси від ДПС.

Податківці підкреслюють, що впровадження інноваційних ІТ дає змогу зберегти        дорогоцінний час для бізнесу та здійснити спілкування з податковою службою комфортно.

Для цього на вебпорталі ДПС України забезпечено доступ до безкоштовних електронних сервісів https://tax.gov.ua/diyalnist-/elektronnyi-servisi.

Зокрема, в Електронному кабінеті наявна уся інформація щодо нарахованих платнику податків. Відтак, за допомогою сервісу «Електронний кабінет» авторизовані платники мають можливість дистанційної роботи в режимі он-лайн, зокрема подати та переглянути подану звітність, перевірити стан розрахунків з бюджетом, зареєструвати програмний РРО. 

Робота в Електронному кабінеті здійснюється через мережу Internet та не вимагає використання чи встановлення будь-якого додаткового програмного забезпечення. Електронним кабінетом можна скористатись цілодобово як з персональних комп’ютерів, так і зі смартпристроїв.

Вхід до Електронного кабінету здійснюється за посиланням https://cabinet.tax.gov.ua або через офіційний вебпортал ДПС.

Для платників податків у Центрі обслуговування платників Городоцької ДПІ створено спеціальне робоче місце, яке оснащене мережею Інтернет. Платникам постійно надається практична та методологічна допомога щодо заповнення та подання звітності в електронному вигляді за допомогою Електронного кабінету.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень