Великолюбінська громада
Львівська область, Львівський район

Про податок на нерухоме майно

Дата: 04.10.2023 15:07
Кількість переглядів: 69

Фото без опису

Про податок на нерухоме майно розповіли Городоцькі податківці

         Начальником Городоцької ДПІ надано коментар. 

         Податок на нерухоме майно нараховують органи податкової служби за місцем податкової адреси (місцем реєстрації) власника такої нерухомості, вручаючи їм податкові повідомлення-рішення.  

         В поточному році громадяни сплачуватимуть податок на нерухомість за об`єкти, що були у володінні в 2022 році, але сплачувати податок на нерухоме майно зобов’язані лише ті фізичні особи, які володіють квартирою, квартирами, житлова площа яких перевищує 60 кв м і будинку площею більше 120 кв метрів. У випадку наявності об’єктів нерухомого майна різних типів податок сплачується за площу, що перевищує 180 кв м. 

          Сплатити визначену суму податку на нерухоме майно громадянам необхідно впродовж 60 днів з дня отримання повідомлення – рішення. У разі якщо є сумніви щодо розмірів нарахованих податкових платежів громадяни, які є власники землі та нерухомості, мають можливість провести звірку щодо належних їм об’єктів оподаткування та наявної заборгованості зі сплати майнових податків у будь-який зручний час відповідно до графіка роботи ЦОП.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень