Великолюбінська громада
Львівська область, Львівський район

Городоцькі податківці інформують громадян та підприємців про оподаткування

Дата: 09.10.2023 15:12
Кількість переглядів: 40

Фото без опису

Городоцькі податківці інформують громадян та підприємців про оподаткування

 У Городоцькій ДПІ начальником інспекції Миськівим Романом Федоровичем проведено «круглий стіл» з платниками податків, під час якого обговорили низку важливих тем, включаючи податок на нерухоме майно, земельний податок, отримання податкової знижки громадянами і дотримання роботодавцями трудового законодавства.

Учасники «круглого столу» отримали інформацію щодо порядку розрахунку та сплати податку на нерухоме майно, оподаткування земельних ділянок. При цьому зауважили, що громадянам майнові податки розраховує податкова служба і надсилає платникам податкове повідомлення-рішення, в якому буде вказано за яку нерухомість чи земельну ділянку нарахований податок, суму податку та реквізити рахунку на який необхідно сплатити платіж.  Громадяни ж мають сплатити податки впродовж 60 днів з дня отримання повідомлення-рішення.

Крім того, податківці обговорили важливість дотримання роботодавцями трудового законодавства та мінімальних гарантій в оплаті праці, розповіли про роль забезпечення справедливих умов праці, захисту прав та інтересів працівників, виплату офіційної заробітної плати та вплив на надходження до бюджетів. 

Також, фахівці нагадали про умови та вимоги для отримання податкової знижки і підкреслили, що своєчасна подача декларації та відповідних документів дозволить повернути частину коштів за навчання громадянам, які прагнуть здобувати нові знання та покращувати свої професійні навички.    

Учасники отримали рекомендації та цінні знання, які допоможуть їм дотримуватись законодавства, працювати в правовому полі та сприятимуть розвитку їх діяльності. 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень