Великолюбінська громада
Львівська область, Львівський район

Городоцька ДПІ інформує

Дата: 13.10.2023 14:32
Кількість переглядів: 91

Фото без опису

Податківці Городоцької ДПІ роз’яснюють платникам правила застосування РРО/ПРРО у місцях провадження підприємницької діяльності

Фахівцями Городоцької ДПІ проведено семінар для ФОП та керівників юридичних осіб щодо застосування РРО та ПРРО, а також поінформовано про зміни, внесені Законом України від 30 червня 2023 року № 3219-ІХ «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо особливостей оподаткування у період дії воєнного стану».

Особливо фахівці ДПІ акцентують увагу платників на важливості сплати єдиного податку та вимогах до застосування РРО/ПРРО при здійсненні підприємницької діяльності. Також під час робочих зустрічей звертають увагу на відновленні відповідальності за порушення вимог Закону України «Про застосування реєстраторів розрахункових операцій у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг» з 1 жовтня 2023 року.

Так, при встановленні контролюючим органом факту не проведення розрахункових операцій через РРО/ПРРО з фіскальним режимом роботи, будуть застосовуватись фінансові санкції передбачені п.1 ст.17 Закону. Розмір штрафу – 25% вартості проданих з порушенням товарів/послуг – за порушення, вчинене вперше, та 50% – за кожне наступне порушення.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень