A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великолюбінська громада
Львівська область, Львівський район

Семінар-практикум «Забезпечення реінтеграції дітей, що виховуються у будинку дитини, в сімейне середовище: узгодженість дій та рішень у найкращих інтересах дитини»

Дата: 20.10.2023 15:23
Кількість переглядів: 47

Фото без опису

18-19 жовтня 2023 року відбувся семінар-практикум «Забезпечення реінтеграції дітей, що виховуються у будинку дитини, в сімейне середовище: узгодженість дій та рішень у найкращих інтересах дитини».

Мета семінару – виробити та відпрацювати алгоритми спільних дій щодо забезпечення реінтеграції в сімейне середовище вихованців будинку дитини та попередження соціального сирітства немовлят  та дітей раннього віку.

В рамках семінару виступили начальник Служби у справах дітей Львівської обласної військової адміністрації Володимир Лис та директор Львівського обласного центру соціальних служб Ярослав Бордіян.

Участь у семінарі взяла начальник Служби у справах дітей Великолюбінської селищної ради Світлана Лисак.

Захід проводився у рамках проекту «Підтримка дітей раннього віку в умовах війни». Проект реалізувала Міжнародна благодійна організація «Партнерство «Кожній дитині» у співпраці зі Службою у справах дітей, Львівським обласним центром соціальних служб, департаментом охорони здоров’я Львівської обласної військової адміністрації при підтримці Національної соціальної сервісної служби України, Міністерства охорони здоров’я України.

Проект профінансований Всесвітнім фондом дитинства (Королівство Швеція).

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень