Великолюбінська громада
Львівська область, Львівський район

Робочі зустрічі фахівців Львівського районного управління ДСНС з керівниками та працівниками закладів розташованих на території Великолюбінської ОТГ

Дата: 24.10.2023 12:59
Кількість переглядів: 215

Фахівці Львівського районного управління ДСНС провели низку робочих зустрічей з керівниками та працівниками закладів розташованих на території Великолюбінської ОТГ.

А саме:

► з заступником селищного голови з питань діяльності виконавчого комітету Великолюбінської ОТГ Павлом Стахівим, щодо питання створення класів безпеки та організації створення ДЮРП.

«Класи безпеки» – це в першу чергу інтерактивний простір, де навчання відбувається за умов постійної взаємодії усіх учасників освітнього процесу.

Це сприятиме поглибленому вивченню необхідних матеріалів з пожежної, мінної безпеки та цивільного захисту, діям у разі виникнення надзвичайних ситуацій та наданню домедичної допомоги.

Фото без опису

► з директором опорного Великолюбінського ЗЗСО І-ІІІ ступенів Лесею Кішко, щодо облаштування класу безпеки та наповнення його відповідним обладнанням.

Даний клас повинен бути забезпечений усім необхідним навчальним матеріалом, за допомогою якого діти зможуть швидко опанувати правила пожежної безпеки, вчитимуться діям у разі виявлення вибухонебезпечних чи підозрілих предметів, а також запам'ятати життєво важливу інформацію, яка допоможе зберегти життя та навчить давати собі раду в екстремальних умовах.

Фото без опису

Фото без опису

А також, проведено урок з учнями школи щодо дотримання правил пожежної безпеки та дій при оголошенні повітряної тривоги.

Фото без опису

В ході розповіді рятувальники пояснили дітям:

- правила поводження з вибухонебезпечними предметами

- правила пожежної безпеки

- порядок дій під час сигналу «Повітряна тривога»

- правила безпечної поведінки на воді

Фото без опису

 

► з завідувачем сектору містобудування та архітектури – головним архітектором Великолюбінської селищної ради Наталією Лаврик, щодо введення в дію ДБН В.2.2-5:2023 з 1 листопада 2023 р. Захисні споруди цивільного захисту.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень